Arkadaşlar selamlar. Xbox Series S konsolunu almayı düşünüyorum. Pazarama'da buldum. İçindeki satıcıda sizce güvenilir mi? Cevaplarsanız sevinirim. Xbox Series S:Pazarama
Saçmalamayın 18'e Series S mi alınır
İkinci el Series S alın, ya da ikinci el PS5 alın. Ya da ikinci el Series X alın. Bu para bu alete şu an verilmez.
Büyük ihtimalle ithalatçı garantili ürün ama en ucuz 17-18 bin. Fiyatı da düşmeyecek şu an alınmaz diye bir şey yok, bu gümrük vergileri ile olacak fiyat bu, önceden de asgari maaşa denkti bugünde öyle.
4 senedir Series S kullanıyorum taş gibi cihaz bu arada. Ben aldığımda 4,130 filandı asgari ücret te Series S ten 200-300 lira daha fazlaydı. Bunun 600 lirası da gümrük vergisiydi.
Ürün çıkalı 4-5 sene oluyor. İkinci eli 9 iken sıfırına 18 vermek süzme enayilik olur. Bende de var cihazdan. Boş boş konuşmayı bırakın sahip olduğunuz ürünleri abartmayı da kesin. 18'e Seris S falan alınmaz.
Series S yerine PS5 dersin anlarım. Ama bu fiyata alınmaz dediğinde saçmalamış oluyorsun. Ekim'e kadar 100 dolar daha zamlanacak. Asıl şu an alınırsa alınır.
Xbox Series S oyun konsolu ve bir oyun konsolu olarak 2025'te olsa gayet amacını yerine getiriyor, Sony oyun motoru ile geliştirilen Death Stranding'i gayet iyi çalıştırıyor bence bu bile yeterli.