Xbox Series S almak için RX 570-R3 3200G sistem satılır mı?

Kerem.02a

Femtopat
Daha fazla  
Sistem özellikleri:
GPU: RX 570.
CPU: Ryzen 3 3200G.
Anakart: MSI B450.
RAM: 24 GB.
Kasa: Rampage rampart 600W.
SSD: HyperX Fury 3D 240 GB (yerel disk C)+ 1TB (yeni birim D)

İstediğim oyunları oynatıyor (AAA oyunlar) ama bunu satıp Series S için monitör alabilirim, satılır mı, satılırsa kaça satılır?
Not: Yaklaşık 1,5 yıl tertemiz kullandım.

Tamamen şahsi fikrim ben evde tek bilgisayar varsa bilgisayarı satıp konsol almaya karşıyım. Çünkü konsolda Excel Word Photoshop kullanmazsın en basidinden.

Bilgisayar çok ayrı oyun konsolu çok ayrı şeyler fakat eğer ihtiyacınız varsa evet neden olmasın

Tamamen şahsi fikrim ben evde tek bilgisayar varsa bilgisayarı satıp konsol almaya karşıyım. Çünkü konsolda Excel Word Photoshop kullanmazsın en basidinden.

Sadece oyun oynayacağım, bilgisayarı da oyun için kullanıyorum, Online oyun oynamayacağım, ayrıyeten Series S parasına Series S performansında PC toplanmıyor.

Kullanabiliyorsun aslında xbox'larda. Edge tarayıcı var microsoft 365 sitesine girip tarayıcıdan kullanılıyor. Ben bilgisayarda da böyle kullanıyorum. Fakat tabii ki bu konsol almayı mantıklı hale getirmez. Önemli olan fiyattır.

Sadece oyun oynayacağım, bilgisayarı da oyun için kullanıyorum, Online oyun oynamayacağım, ayrıyeten Series S parasına Series S performansında PC toplanmıyor.
Bu konuda emin olma işte. Kaç liraya alacaksın?

2. elden 10 bin liraya alırım.

4K 120 FPS oynatmaz 10 bin liralık hiçbir PC.
Mayın tarlası oynarsın series s'te 4k 120 fps. Şayet kendisi Immortals of aveumu 480p40fps oynatıyor. 2060tan daha aşağıda bir cihaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…