Xbox Series S almak istiyorum

APU'lu değil üzerinde 1GB ekran kartı var.
Kanka ben anlamadım birisi laptop ile birlikte iş görür diyor birsi de laptopu monitör olarak kullanamazsınız diyor.
Siz dediklerimizi yanlış anlamışsınız. Konsolu televizyona bağlayamıyorsanız, ekstra bir monitör vs. almanız gerekiyor. Eğer internetiniz iyi ise uzaktan oynatma ile konsolunuzun görüntüsünü bilgisayarınıza verebilirsiniz, ama sağlıklı olmuyor bilesiniz.

Bizim laptop ile iyi gider dememizin sebebi;
Laptop ile günlük işlerinizi halleder, derslerinize girersiniz.
Series S ile de oyununuzu oynarsınız.

APU'lu değil üzerinde 1GB ekran kartı var.
Kanka ben anlamadım birisi laptop ile birlikte iş görür diyor birsi de laptopu monitör olarak kullanamazsınız diyor.

HDMI soketlerine bakacaksın. Eğer 1 tane ise kullanamazsın. Eğer 1'den fazla ve hepsi out amaçlı ise yine kullanamazsın. Bu kadar basit. Her HDMI aynı işlevi görmüyor. Laptoptaki çıkış tvdeki ise giriştir. Amaç ise laptoptaki görüntüyü TV'ye aktarmak. Konsollarda da çıkış var. Sen çıkış ile çıkışı birbirine bağlarsan hiçbir şey yapamazsın çünkü görüntü aktarılmaz. Birisi giriş birisi çıkış olmak zorunda.

İkisini de alma git masaüstü topla hem derse girersin hem oyun oynarsın.

Bak kardeşim sen benim kafamı allak bullak ettin. Şimdi bu Xbox'ların ve PlayStation'ların ortak amacı bir ekrana bağlanıp oyun oynatmak vs. değil mi? Şimdi ben XSS ile televizyon arasına HDMI kablosunu çekip oyun oynayamıyor muyum?

Eğer sadece FIFA, PUBG, rocket, Forza veya hikayeli oyunlar oynuyorsanız series+ laptop daha mantıklı. Ama arkadaş çevreniz ve oyun zevkleriniz CS:GO, LoL tarzı ise Gaming laptop daha mantıklı olur. 11. sınıfa giderken aldığım GTX 1060 laptopu hala kullanıyorum. Bu sene 4. yılım olacak hala da açamadığı oyun yok.

Evet, üçü de ailemin eskiden kullandığı PC'ler.
Yenileri alınca Bu üç PC de bana kaldı.

TV ile oynarsın zaten laptop ekranını kullanamazsın diyoruz.Anlamamakta diretiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…