memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 17 Mart 2021 #31 nipz.ins dedi: Bak kardeşim sen benim kafamı allak bullak ettin. Şimdi bu Xbox'ların ve PlayStation'ların ortak amacı bir ekrana bağlanıp oyun oynatmak vs. değil mi? Şimdi ben XSS ile televizyon arasına HDMI kablosunu çekip oyun oynayamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... XSS ile televizyon arasına HDMI çekerek zaten oyun oynayabiliyorsunuz. Benim dediğim şey laptop'un monitörüne konsolunuzu bağlayamazsınız.
nipz.ins dedi: Bak kardeşim sen benim kafamı allak bullak ettin. Şimdi bu Xbox'ların ve PlayStation'ların ortak amacı bir ekrana bağlanıp oyun oynatmak vs. değil mi? Şimdi ben XSS ile televizyon arasına HDMI kablosunu çekip oyun oynayamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... XSS ile televizyon arasına HDMI çekerek zaten oyun oynayabiliyorsunuz. Benim dediğim şey laptop'un monitörüne konsolunuzu bağlayamazsınız.
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #32 Havacılık Sevdalısı dedi: Arkadaşım Monster'ın 2060 laptopunu kullanıyor, çok memnun. 3060 veya 2060 alırsanız sizi uzun yıllar götürür. Genişletmek için tıkla... Kardeşim sence bütçem 9000 TL mi?
Havacılık Sevdalısı dedi: Arkadaşım Monster'ın 2060 laptopunu kullanıyor, çok memnun. 3060 veya 2060 alırsanız sizi uzun yıllar götürür. Genişletmek için tıkla... Kardeşim sence bütçem 9000 TL mi?
H Havacılık Sevdalısı Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #33 nipz.ins dedi: Kardeşim sence bütçem 9000 TL mi? Genişletmek için tıkla... 2.el 1660 Ti laptop düşünülebilir.
nipz.ins dedi: Kardeşim sence bütçem 9000 TL mi? Genişletmek için tıkla... 2.el 1660 Ti laptop düşünülebilir.