Xbox Series S almaya değer mi?

MansaKura

Centipat
Makaleler
14
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-
Meslek
Hidrolik&Pnömatik Uzmanı, Satış danışmanı
Selam herkese, elimde aslında severek kullandığım bir bilgisayarım var ve istediğim tüm oyunları istediğim gibi oynayabiliyorum şükür. Zaman zaman arkadaşlarıma kalmaya gidiyorum ve toplanıp oyun oynuyoruz fakat kasayı sök tak taşı vs cidden zor geliyor. Bir akrabam yurt dışı tatiline gidecek ve bana istediğim bir teknolojik cihaz olup olmadığını sordu, kendim ödeyeceğim için hem uygun hem de işe yarar bir cihaz olarak Series S aklıma geldi. Sizlere sorum sizce sağa sola götürmek için oyuncu laptopu yerine sırf oyun oynamak için bu masrafa girilir mi? (Benim için çok büyük bir masraf olmayacak fakat para paradır).

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağa sola ne kadar gittiğiniz ve buna deyip deymeyeceğini siz bilebilirsiniz ben olsam almazdım bu masrafa değmez.

Taşıma dışında kenarda duracaksa sizin için bence değmez. Tek iken de oynarım derseniz olabilir.
Bilgisayarda sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum, konsolu alırsam yata yata hikayeli oyunlar da oynarım diye düşündüm

Sağa sola ne kadar gittiğiniz ve buna deyip deymeyeceğini siz bilebilirsiniz ben olsam almazdım bu masrafa değmez.
Aşırı sık denecek şekilde gitmiyorum fakat gittiğim zamanlarda da bu taşıma etme işiyle uğraşmaktansa ufak bir meblağyla oyun işimi çözmek açıkçası bana mantıklı geldi sizce buna değmez mi

Bence değmez. RTX 4060 Ti'li sisteminiz var galiba imzanızda öyle yazıyor. Çok yatarak oynamak istiyorsanız PC'yi TV'ye bağlayın bir Xbox kolu alın alın size Xbox. Tercih sizin gereksiz masraf gibi geldi bana.

Bu amaçla çok mantıklı olur. Zaten cihazın boyutu, ağırlığı belli aşırı hafif birşey. PC'de yorulunca da konsoldan devam etmek aşırı rahat olur. PC'yi TV'ye bağladığınızda Xbox olmuyor o konsolun Tv'de kullanmanın verdiği rahatlık kesinlikle yok.

Bence değmez. RTX 4060 Ti'li sisteminiz var galiba imzanızda öyle yazıyor. Çok yatarak oynamak istiyorsanız PC'yi TV'ye bağlayın bir Xbox kolu alın alın size Xbox. Tercih sizin gereksiz masraf gibi geldi bana.
Yatarak oynamakta dediğiniz doğru hocam fakat taşımak için yine de mi değmez

Yatarak oynamakta dediğiniz doğru hocam fakat taşımak için yine de mi değmez

Hocam siz arkadaşlarınızla 7/24 oyun mu oynuyorsunuz buluştuğunuzda yani kaç saat takılıyorsunuz başka farklı bir aktivite yapmıyor musunuz evde falan bunun cevabını siz vereceksiniz. % kaçı oyunla geçiyor sosyal çevrenizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…