B bozzard Centipat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #1 Xbox Series S almak istiyorum. Ürünün fiyatı 3.604, 59 TL. Bunu aldıktan sonra gümrükte takılır mı veya ekstra vergi falan bir şeyler çıkar mı? Şimdiden teşekkürler.
Xbox Series S almak istiyorum. Ürünün fiyatı 3.604, 59 TL. Bunu aldıktan sonra gümrükte takılır mı veya ekstra vergi falan bir şeyler çıkar mı? Şimdiden teşekkürler.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 6 Temmuz 2021 #2 Amazon fiyata vergiyi dahil ederek gösteriyor, gümrüğe takılmaz. Ve sorunuzu gelecek olursak kesinlikle alınır.
Amazon fiyata vergiyi dahil ederek gösteriyor, gümrüğe takılmaz. Ve sorunuzu gelecek olursak kesinlikle alınır.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #3 3600 TL'ye kesinlikle alınır. Ekstra vergi olmaz zaten Amazon önceden ekliyor onu. Yanına da Game Pass Ultimate alırsanız tadından yenmez.
3600 TL'ye kesinlikle alınır. Ekstra vergi olmaz zaten Amazon önceden ekliyor onu. Yanına da Game Pass Ultimate alırsanız tadından yenmez.
B bozzard Centipat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #4 Bazı yerlerde okudum siparişi tamamlamadan önce tam fiyatını gösteriyor diye. İthalat Ücretleri dahil fiyatı buymuş teşekkürler.
Bazı yerlerde okudum siparişi tamamlamadan önce tam fiyatını gösteriyor diye. İthalat Ücretleri dahil fiyatı buymuş teşekkürler.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.617 Makaleler 21 Çözümler 97 6 Temmuz 2021 #5 Elinde kötü bir bilgisayar varsa ya da hiç yoksa gayet alınır.
B bozzard Centipat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #6 Vardı çok iyi bir sistem maalesef satmak zorunda kaldık. Halihazırda Xbox Game Pass kullanıcısıyım neden Xbox almayayım değil mi?
Vardı çok iyi bir sistem maalesef satmak zorunda kaldık. Halihazırda Xbox Game Pass kullanıcısıyım neden Xbox almayayım değil mi?
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #7 bozzard dedi: Vardı çok iyi bir sistem maalesef satmak zorunda kaldık. Halihazırda Xbox Game Pass kullanıcısıyım neden Xbox almayayım değil mi? Genişletmek için tıkla... Game Pass konsol versiyonunu almanız gerek. Ultimate versiyonunu tavsiye ederim.
bozzard dedi: Vardı çok iyi bir sistem maalesef satmak zorunda kaldık. Halihazırda Xbox Game Pass kullanıcısıyım neden Xbox almayayım değil mi? Genişletmek için tıkla... Game Pass konsol versiyonunu almanız gerek. Ultimate versiyonunu tavsiye ederim.
B bozzard Centipat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #8 Ultimate kullanıyorum.