2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 7 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar 2024 şubatta Xbox Series S cihazını aldım. Son 1-2 gündür kolumda sağ analogda sürekli ben ellemeden kendini sola çekme problemi var. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleme: 7 Ağustos 2024
Arkadaşlar 2024 şubatta Xbox Series S cihazını aldım. Son 1-2 gündür kolumda sağ analogda sürekli ben ellemeden kendini sola çekme problemi var. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 7 Ağustos 2024 #2 Garantisi varsa bence hic ugrasmayin garantiye gonderin yanlis bilmiyorsam yeni kol gonderiyorlar.
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 7 Ağustos 2024 #3 ArslanbalaBörükan dedi: Garantisi varsa bence hiç ugrasmayin garantiye gonderin yanlış bilmiyorsam yeni kol gonderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Maalesef, garantisi bitmiş sadece cihazın garantisi var.
ArslanbalaBörükan dedi: Garantisi varsa bence hiç ugrasmayin garantiye gonderin yanlış bilmiyorsam yeni kol gonderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Maalesef, garantisi bitmiş sadece cihazın garantisi var.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 7 Ağustos 2024 #4 2nattydu dedi: Maalesef, garantisi bitmiş sadece cihazın garantisi var. Genişletmek için tıkla... Kol cihazdan eski mi hocam?
2nattydu dedi: Maalesef, garantisi bitmiş sadece cihazın garantisi var. Genişletmek için tıkla... Kol cihazdan eski mi hocam?