Arkadaşlar konsolum yeni değil bayağı temiz sessiz çalışıyor kasma vs yok ama aşırı derecede ısınıyor havalandırma vs konusuna da dikkat ediyorum. Forza Horizon 5 vs oynarken FPS düşüşü yaşamıyorum ancak elimi değdirdiğimde siyah bölgeye elimi yakacak derecede sıcaklığı oluyor. Garantisi yok bu arada.
Kanka benim kafamı karıştıran şu oldu o da konsolu 5 gün önce aldım ikinci el olarak ilk aldığım 2 gün açtıktan sonra 5.10 dakika boyunca kulağımı fanın dibine dayasam bile fan sesi bile duymamamdı şu an açıldığı gibi fan açıyor garibime gitti kulağımı yakına tuttuğumda açılır açılmaz fan devreye giriyor
Kanka benim kafamı karıştıran şu oldu o da konsolu 5 gün önce aldım ikinci el olarak ilk aldığım 2 gün açtıktan sonra 5.10 dakika boyunca kulağımı fanın dibine dayasam bile fan sesi bile duymamamdı şu an açıldığı gibi fan açıyor garibime gitti kulağımı yakına tuttuğumda açılır açılmaz fan devreye giriyor.
Kanka 2021 23 Nisanda üretilmiş ayrıca biraz önce açtığımda fan hemen çalışmaya başlamadı biraz bekledi öyle çalıştı normaldir diye düşünüyorum biraz uyguna aldım zaten