Xbox Series S beklenir mi?

Hayırlı olsun ama biraz kötü olmuş. Series S’e 1TB’lık 3.1 Gen 1 Hard disk takabilirdiniz bu da 450 ₺ tutuyor. Eski nesil oyunları bu hard diske kurar yeni nesil oyunları ise konsolun kendisine kurardınız.

Hayırlı olsun ama biraz kötü olmuş. Series s’e 1TB’lık 3.1 gen 1 hard disk takabilirdiniz bu da 450 ₺ tutuyor. Eski nesil oyunları bu hard diske kurar yeni nesil oyunları ise konsolun kendisine kurardınız.

Series s alacak param yoktu maalesef zaten sırf bu yüzden One X aldım teşhirdi uyguna denk geldi temiz aldım o yüzden yoksa tabii ki yeni teknoloji her zaman eskisini döver .

Series S alacak param yoktu maalesef Zaten sırf bu yüzden One X aldım. Teşhirdi, uyguna denk geldi. Temiz aldım o yüzden yoksa tabii ki yeni teknoloji her zaman eskisini döver .

Hayırlı olsun, üzmez gayet iyi cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mantıklı konuşup kanıma giriyorsun PC mi satıp almayı düşünürüm. Ama klavye mouse PC'deki gibi optimizasyonlu çalışırsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı konuşup kanıma giriyorsun PC mi satıp almayı düşünürüm. Ama klavye mouse PC'deki gibi optimizasyonlu çalışırsa.
Çoğu oyunda destek var. Uzun zaman kullanabilirsin. Yedek parça almana da gerek kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…