Xbox Series S dengi PC nedir?

Bunları zaten biliyoruz hocam. Arkadaş donanım olarak hangi karta denk geliyor dedi. Bizde ortalama 1650 gücünde diyoruz. Konsolların uyumluluk üstünlüğünü herkes biliyor zaten.

Hocam sizde haklısınız.

Hocam konsolun fiyatını es geçerek değerlendiriyorsunuz fiyatına göre cok iyi performans veriyor ekran kartları da cok cabuk eskiyen şeyler ama bir konsol sizi en az 7 yıl en fazla 9 yıl idare eder.

Hocam sizde haklısınız.

Hocam konsolun fiyatını es geçerek değerlendiriyorsunuz.

Hocam es geçmiyorum bizim anlaşamadığımız nokta bu ok fiyatı iyi ama olay daha alt sürüm olması düşük bütçede hiç yoktan iyi zaten.

Hocam es geçmiyorum bizim anlaşamadığımız nokta bu ok fiyatı iyi ama olay daha alt sürüm olması düşük bütçede hiç yoktan iyi zaten.

Hocam tamam fiyatı'nın iyi olduğunu biliyorsunuz ama siz fiyatına göre verdiği performansı es geçiyorsunuz bu konsol 900p de 30 FPS veriyor diyorsunuz böyle bir olay yok.

Hocam tamam fiyatı'nın iyi olduğunu biliyorsunuz ama siz fiyatına göre verdiği performansı es geçiyorsunuz bu konsol 900p de 30 FPS veriyor diyorsunuz böyle bir olay yok.

Bende yalancı değilim redfall a bakın bakalım nasıl çalışıyor.

Çalışmıyorda örnek veriyorum hocam bir de 900 p 60 genel olarak o kötü bence ama dediğim gibi bütçe yoksa alınır.

Hocam optimizasyonu kötü olan oyunlardan örnek veremeyiz bence örnek Street Fighter 6 oyunda Series S'e optimizasyon yapmayıp direk PS4 Pro sürümünü yapıştırdılar oysa Series S cok daha iyi bir grafik verebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…