ShappeRR Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 8 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar Xbox Series S alacağım ancak yedek kol olarak PS4 kolunu da kullanabilir miyim algılar mı? Teşekkürler.
Arkadaşlar Xbox Series S alacağım ancak yedek kol olarak PS4 kolunu da kullanabilir miyim algılar mı? Teşekkürler.
Odin the Son of Borr Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ásgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Part time God of wisdom, poetry, death, divination, and magic 8 Kasım 2020 #2 Henüz istediğiniz tarzda kombinasyonu deneyen birini görmedim lakin; Xbox One kontrolcüsü, Xbox Series X üzerinde çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et PS4 kontolcüsü Xbox One üzerinde adaptör yardımı ile çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et How to Use a PS4 Controller on Xbox One With the right adapter, you can use a PS4 controller on Xbox One. Here is a step-by-step explanation of how to set it up. www.lifewire.com https://www.amazon.com/PS3-Xbox-Controller-Adapter-playstation-4/dp/B00WJ1HONE Bu tezlerden yola çıkarak %70 ihtimalle çalışır diyebilirim. Test edilmiş örnek görmeden kesin cevap veremiyorum. Artı 0 Eksi
Henüz istediğiniz tarzda kombinasyonu deneyen birini görmedim lakin; Xbox One kontrolcüsü, Xbox Series X üzerinde çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et PS4 kontolcüsü Xbox One üzerinde adaptör yardımı ile çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et How to Use a PS4 Controller on Xbox One With the right adapter, you can use a PS4 controller on Xbox One. Here is a step-by-step explanation of how to set it up. www.lifewire.com https://www.amazon.com/PS3-Xbox-Controller-Adapter-playstation-4/dp/B00WJ1HONE Bu tezlerden yola çıkarak %70 ihtimalle çalışır diyebilirim. Test edilmiş örnek görmeden kesin cevap veremiyorum.
H HüseyinHelik Femtopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #3 Vallahi adaptörle fian fiyatlar uçuyorsa sıfır kol almak daha mantıklı. Bende Series S satın almayı düşünüyorum. 2. kol fiyatları yüksek. Çözüm bulan varsa beni de aydınlatsın. Artı 0 Eksi
Vallahi adaptörle fian fiyatlar uçuyorsa sıfır kol almak daha mantıklı. Bende Series S satın almayı düşünüyorum. 2. kol fiyatları yüksek. Çözüm bulan varsa beni de aydınlatsın.