Düşünceli İstavrit Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Öyle çok yüksekten düşmedi 2-3 cm ama zor tuttum ve tuttum pat diye ses geldi bir şey olur mu hasar aldıysa nereden öğrenebilirim?
Öyle çok yüksekten düşmedi 2-3 cm ama zor tuttum ve tuttum pat diye ses geldi bir şey olur mu hasar aldıysa nereden öğrenebilirim?
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 5 Eylül 2023 #2 2-3 Cm'den bir şey olmaz içinde HDD varsa belki o zarar görür.
SmokinesTheProtectq Decapat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #3 Çalışıyorsa sorun yoktur oynamaya devam.
6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 5 Eylül 2023 #4 Çalışıp çalışmadığına bir bakın. Risk almak istemiyorsanız bilgisayarcıya götürün. Ben pek bir şey olacağını düşünmüyorum.
Çalışıp çalışmadığına bir bakın. Risk almak istemiyorsanız bilgisayarcıya götürün. Ben pek bir şey olacağını düşünmüyorum.
E Endless001 Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 497 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #5 Düşünceli İstavrit dedi: Öyle çok yüksekten düşmedi 2-3 cm ama zor tuttum ve tuttum pat diye ses geldi bir şey olur mu hasar aldıysa nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaç bin lira vermişsin bir 2-3 Cm'lik bir yerden düşüp bozuluyorsa firmanın ayıbı ama sen yine de kaç FPS aldığını hatırladığın bir oyunu oyna dene.
Düşünceli İstavrit dedi: Öyle çok yüksekten düşmedi 2-3 cm ama zor tuttum ve tuttum pat diye ses geldi bir şey olur mu hasar aldıysa nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaç bin lira vermişsin bir 2-3 Cm'lik bir yerden düşüp bozuluyorsa firmanın ayıbı ama sen yine de kaç FPS aldığını hatırladığın bir oyunu oyna dene.
SmokinesTheProtectq Decapat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #6 Arkadaşlar biriniz HDD diyor cihazda HDD yok biriniz FPS diyor sanki bilgisayar bu. Neden bahsediyorsunuz Allah aşkına ya.
Arkadaşlar biriniz HDD diyor cihazda HDD yok biriniz FPS diyor sanki bilgisayar bu. Neden bahsediyorsunuz Allah aşkına ya.
6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 5 Eylül 2023 #7 SmokinesTheProtectq dedi: Arkadaşlar biriniz HDD diyor cihazda HDD yok biriniz FPS diyor sanki bilgisayar bu. Neden bahsediyorsunuz Allah aşkına ya. Genişletmek için tıkla... Senin önerin nedir?
SmokinesTheProtectq dedi: Arkadaşlar biriniz HDD diyor cihazda HDD yok biriniz FPS diyor sanki bilgisayar bu. Neden bahsediyorsunuz Allah aşkına ya. Genişletmek için tıkla... Senin önerin nedir?
SmokinesTheProtectq Decapat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #8 SmokinesTheProtectq dedi: Çalışıyorsa sorun yoktur oynamaya devam. Genişletmek için tıkla... . 662970 dedi: Senin önerin nedir? Genişletmek için tıkla... budur.
SmokinesTheProtectq dedi: Çalışıyorsa sorun yoktur oynamaya devam. Genişletmek için tıkla... . 662970 dedi: Senin önerin nedir? Genişletmek için tıkla... budur.
crix4 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #9 SmokinesTheProtectq dedi: Arkadaşlar biriniz HDD diyor cihazda HDD yok biriniz FPS diyor sanki bilgisayar bu. Neden bahsediyorsunuz Allah aşkına ya. Genişletmek için tıkla... Dostum ne saçmalıyorsun? Oyun konsolu bile olsa bir FPS değeri olur "qaqa bu PC mi bu FPS'i olsun heğ" denilecek bir şey değil. SmokinesTheProtectq dedi: Çalışıyorsa sorun yoktur oynamaya devam. Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin aklına gelmedi sanki, düz mantık davranmak saçma
SmokinesTheProtectq dedi: Arkadaşlar biriniz HDD diyor cihazda HDD yok biriniz FPS diyor sanki bilgisayar bu. Neden bahsediyorsunuz Allah aşkına ya. Genişletmek için tıkla... Dostum ne saçmalıyorsun? Oyun konsolu bile olsa bir FPS değeri olur "qaqa bu PC mi bu FPS'i olsun heğ" denilecek bir şey değil. SmokinesTheProtectq dedi: Çalışıyorsa sorun yoktur oynamaya devam. Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin aklına gelmedi sanki, düz mantık davranmak saçma
SmokinesTheProtectq Decapat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #10 crix4 dedi: Dostum ne saçmalıyorsun? Oyun konsolu bile olsa bir FPS değeri olur "qaqa bu PC mi bu FPS'i olsun heğ" denilecek bir şey değil. Konu sahibinin aklına gelmedi sanki, düz mantık davranmak saçma. Genişletmek için tıkla... Series S de kullandım PS5 de kullanıyorum. Konsollarda PC'deki gibi 30-40-50 FPS yoktur sabit FPS alır konsollar eğer ki FPS düşüyorsa işlemci ısınıyor demektir başka hiçbir şekilde FPS düşmez. Ha yeni nesil konsollarda vrr var onu karıştırma.
crix4 dedi: Dostum ne saçmalıyorsun? Oyun konsolu bile olsa bir FPS değeri olur "qaqa bu PC mi bu FPS'i olsun heğ" denilecek bir şey değil. Konu sahibinin aklına gelmedi sanki, düz mantık davranmak saçma. Genişletmek için tıkla... Series S de kullandım PS5 de kullanıyorum. Konsollarda PC'deki gibi 30-40-50 FPS yoktur sabit FPS alır konsollar eğer ki FPS düşüyorsa işlemci ısınıyor demektir başka hiçbir şekilde FPS düşmez. Ha yeni nesil konsollarda vrr var onu karıştırma.