K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.880 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #21 MyEmre dedi: Hocam bu kabloların bulunduğu arka kısım için de geçerli mi? Orada bir ızgara göremedim ama. Genişletmek için tıkla... O kısım için de geçerli hocam. Kablolar da biraz olsa ısınır. Boşluk bıraksanız iyi olur.
MyEmre dedi: Hocam bu kabloların bulunduğu arka kısım için de geçerli mi? Orada bir ızgara göremedim ama. Genişletmek için tıkla... O kısım için de geçerli hocam. Kablolar da biraz olsa ısınır. Boşluk bıraksanız iyi olur.
MyEmre Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #22 KİNGSEMİH dedi: O kısım için de geçerli hocam. Kablolar da biraz olsa ısınır. Boşluk bıraksanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... 1 karış kadar yeterli olur mu yoksa iki karış olması gerekir mi 2 karış gerekirse yerini değiştirmek zorunda kalacağım.
KİNGSEMİH dedi: O kısım için de geçerli hocam. Kablolar da biraz olsa ısınır. Boşluk bıraksanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... 1 karış kadar yeterli olur mu yoksa iki karış olması gerekir mi 2 karış gerekirse yerini değiştirmek zorunda kalacağım.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.880 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #23 MyEmre dedi: 1 karış kadar yeterli olur mu yoksa iki karış olması gerekir mi 2 karış gerekirse yerini değiştirmek zorunda kalacağım. Genişletmek için tıkla... Olur hocam 1 karış da.
MyEmre dedi: 1 karış kadar yeterli olur mu yoksa iki karış olması gerekir mi 2 karış gerekirse yerini değiştirmek zorunda kalacağım. Genişletmek için tıkla... Olur hocam 1 karış da.
MyEmre Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #24 KİNGSEMİH dedi: Olur hocam 1 karış da. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
PatrickReyiz Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #25 Benim Xbox 5 yıllık ses yok sanki fan çalışmıyor gibi.