Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 13 Aralık 2020 #11 WoLeRm dedi: ...dünyanın en saçması TRT payı. Genişletmek için tıkla... Öyle deme, Xbox'tan internete girip TRT izleyebiliyoruz sonuçta. Bence çok haklı bir vergi. (!)
WoLeRm dedi: ...dünyanın en saçması TRT payı. Genişletmek için tıkla... Öyle deme, Xbox'tan internete girip TRT izleyebiliyoruz sonuçta. Bence çok haklı bir vergi. (!)
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 13 Aralık 2020 #12 Düşecek. Eğer söz verildiği gibi sene sonunda gümrük vergisi tekrar %20'ye düşerse çok büyük bir fiyat farkı olabilir.
Düşecek. Eğer söz verildiği gibi sene sonunda gümrük vergisi tekrar %20'ye düşerse çok büyük bir fiyat farkı olabilir.
shamil0v Kilopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nomad 13 Aralık 2020 #13 Reuses dedi: Bu ülkede ben daha birşeyin düştüğünü görmedim... Genişletmek için tıkla... Alım gücü, halkın mutluluğu ve genel revah seviyesi .
Reuses dedi: Bu ülkede ben daha birşeyin düştüğünü görmedim... Genişletmek için tıkla... Alım gücü, halkın mutluluğu ve genel revah seviyesi .
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #14 FurkanxdTR dedi: Düşecek. Eğer söz verildiği gibi sene sonunda gümrük vergisi tekrar %20'ye düşerse çok büyük bir fiyat farkı olabilir. Genişletmek için tıkla... umarım düşer.
FurkanxdTR dedi: Düşecek. Eğer söz verildiği gibi sene sonunda gümrük vergisi tekrar %20'ye düşerse çok büyük bir fiyat farkı olabilir. Genişletmek için tıkla... umarım düşer.
Nordnull Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 238 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #15 %50 vergi olduğundan dolayı Ocak ayında düşmesini bekliyorum.
EfeOrhanCentik Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 76 Yer Ataşehir,İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #16 Şu an hiç sanmam. Ekonomi ile ilgili çok konuşmuycam zaten biliyorsunuz.(Konuşursam siyasetten eksi point yerim).Belki artabilir fiyatı. Hiç sanmam düşceğini.
Şu an hiç sanmam. Ekonomi ile ilgili çok konuşmuycam zaten biliyorsunuz.(Konuşursam siyasetten eksi point yerim).Belki artabilir fiyatı. Hiç sanmam düşceğini.
TomAngelo Picopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #17 Amerikanın yapacağı yeni yaptırım ile kesinlikle artacaktır