Xbox Series S FPS Boost özelliği için ne gerekli?

gmaschine

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Şu an TV'de kullanıyorum ve FPS Boost'u desteklemediğini söylüyor.

Ne gerekli tam olarak? HDMI versiyonu mu önemli, yoksa AMD FreeSync tarzı bir özelliği olması mı önemli monitörün?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS Boost'un donanım ile alakası yok. Xbox'un 30 FPS çalışan oyunlara 60 FPS patch'i getirmesi/ ya da yapımcılara getirmesi lazım. İnternetten halihazırda FPS Boost özelliğine sahip oyunları bulabilirsin:

FPS Boost'un donanım ile alakası yok. Xbox'un 30 FPS çalışan oyunlara 60 FPS patch'i getirmesi/ ya da yapımcılara getirmesi lazım. İnternetten halihazırda FPS Boost özelliğine sahip oyunları bulabilirsin:

Nasıl yok hocam?
Elimde 120hz televizyon var.
Fps boost destekli oyunlarda ayarı açmaya çalışınca televizyonunuz desteklenmiyor diyor.

Nasıl yok hocam?
Elimde 120hz televizyon var.
Fps boost destekli oyunlarda ayarı açmaya çalışınca televizyonunuz desteklenmiyor diyor.
Yapımcı 120 FPS/60 FPS ya da Xbox FPS boost desteği vermedikçe donanımla hiçbir şey beceremezsiniz hocam. Orada öyle dediğine bakmayın. Mesela Ubi 60 FPS patch'i getirdi de AC Origins 60 FPS oldu. Ondan önce 999 hz tv olsa yine açamazdı 60 FPS.

Yapımcı 120 FPS/60 FPS ya da Xbox FPS Boost desteği vermedikçe donanımla hiçbir şey beceremezsiniz hocam. Orada öyle dediğine bakmayın. Mesela ubi 60 FPS Patch'i getirdi de AC Origins 60 FPS oldu. Ondan önce 999 Hz TV olsa yine açamazdı 60 FPS.

Hocam herhalde onu da biliyorum. Dedim ya zaten FPS Boost özelliği olan oyunda deniyorum diye o kadar da değil yani :D.
Birkaç oyunda denedim aynı

Hocam herhalde onu da biliyorum. Dedim ya zaten FPS Boost özelliği olan oyunda deniyorum diye o kadar da değil yani :D.
Birkaç oyunda denedim aynı
FPS Boost özelliği olabilir hocam da 120 FPS desteklemiyordur. 60 FPS'e kadar destekliyor çoğu FPS Boost destekli oyun. Denediğiniz oyunlar şu listede(sadece Series X için olanlar hariç) yoksa 120 FPS oynayamazsınız maalesef:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı