Xbox Series S gamepad bilgisayarda çalışmıyor

Bfordutska

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GAMING TRIO CLASSIC RX7900 XT + INTEL I5 12400F + CORSSAIR DDR4 16GB 3200MHZ RAM
Gamepad'i kabloyla bilgisayara bağlamaya çalışıyorum ama çalışmıyor, farklı farklı kablolarla denedim ama olmuyor. Sebebi ne olabilir?

Steam'den genişletilmiş Xbox sürücüsünü yüklemen lazım. Xbox Game Pass'te zaten böyle bir sıkıntı yok direk algılıyor.

Microsoft magazadan Xbox donatıları indir kardeşim kabloyu tak bakalım kolu gorecek mi?
Bir de bilgisayarında Bluetooth varsa onunla dene

Microsoft magazadan Xbox donatıları indir kardeşim kabloyu tak bakalım kolu gorecek mi?
Bir de bilgisayarında Bluetooth varsa onunla dene
Hocam okuyor gibi oluyor geri gidiyor sonra okumuyor.

Hocam okuyor gibi oluyor geri gidiyor sonra okumuyor.

Okurken donatiları indirir misin güncelleme almış olabilir kol
Bir de Windows Update'de istege bagli guncellemeler var onlarda Xbox'la ilgili olanları varsa yükler misin?

Okurken donatiları indirir misin güncelleme almış olabilir kol
Bir de Windows Update'de istege bagli guncellemeler var onlarda Xbox'la ilgili olanları varsa yükler misin?
Güncellemelerde sadece Windows 11 güncellemesi var bundan dolayı da olacağını sanmıyorum. Işık yanıp sönüyor kol titriyor ama bağlanmıyor, anlamadım gitti.

Güncellemelerde sadece Windows 11 güncellemesi var bundan dolayı da olacağını sanmıyorum. Işık yanıp sönüyor kol titriyor ama bağlanmıyor, anlamadım gitti.

Windows 11'le ilgili sürücüleride güncellemezsen bu gibi durumlar olur hocam güncellemelerini yap bir de öyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…