Joell Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 597 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 Dostlar Series S oyun kolunda kulaklık girişi var mı? Var ise bu kulaklık çalışır mı? Amazon.com.tr
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 30 Mart 2021 #2 Joell dedi: Dostlar Series S oyun kolunda kulaklık girişi var mı? Var ise bu kulaklık çalışır mı? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Series S kolunda kulaklık girişi var hocam. JBL C100 kulaklığı ile denedim çalıştı.
Joell dedi: Dostlar Series S oyun kolunda kulaklık girişi var mı? Var ise bu kulaklık çalışır mı? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Series S kolunda kulaklık girişi var hocam. JBL C100 kulaklığı ile denedim çalıştı.
Sueqraa Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 433 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Harry Potter'a tapıyorum. 30 Mart 2021 #3 Joell dedi: Dostlar Series S oyun kolunda kulaklık girişi var mı? Var ise bu kulaklık çalışır mı? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Çalışır tabii ki. 3.5mm jak kullanan her kulaklık çalışabiliyor. Ben de 50TL'ye aldığım kulak içi kulaklık ile kullanıyorum şimdilik.
Joell dedi: Dostlar Series S oyun kolunda kulaklık girişi var mı? Var ise bu kulaklık çalışır mı? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Çalışır tabii ki. 3.5mm jak kullanan her kulaklık çalışabiliyor. Ben de 50TL'ye aldığım kulak içi kulaklık ile kullanıyorum şimdilik.
6 690388 Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 102 1 Ağustos 2023 #4 Sueqraa dedi: Çalışır tabii ki. 3.5mm jak kullanan her kulaklık çalışabiliyor. Ben de 50TL'ye aldığım kulak içi kulaklık ile kullanıyorum şimdilik. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aldım kulaklık gamepaddeki kulaklık jak yerine taktım ama ses gelmiyor neden
Sueqraa dedi: Çalışır tabii ki. 3.5mm jak kullanan her kulaklık çalışabiliyor. Ben de 50TL'ye aldığım kulak içi kulaklık ile kullanıyorum şimdilik. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aldım kulaklık gamepaddeki kulaklık jak yerine taktım ama ses gelmiyor neden
Sueqraa Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 433 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Harry Potter'a tapıyorum. 14 Ağustos 2023 #5 690388 dedi: Hocam ben aldım kulaklık gamepaddeki kulaklık jak yerine taktım ama ses gelmiyor neden Genişletmek için tıkla... Konsolun ses ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Şu an ps4 kullanıyorum, aynısı başıma gelince ses ayarlarından hallettim.
690388 dedi: Hocam ben aldım kulaklık gamepaddeki kulaklık jak yerine taktım ama ses gelmiyor neden Genişletmek için tıkla... Konsolun ses ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Şu an ps4 kullanıyorum, aynısı başıma gelince ses ayarlarından hallettim.
6 690388 Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 102 15 Ağustos 2023 #6 Sueqraa dedi: Konsolun ses ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Şu an PS4 kullanıyorum, aynısı başıma gelince ses ayarlarından hallettim. Genişletmek için tıkla... Zaten kulaklığı bakkaldan 15 TL'ye almıştım meğer girişine tam takmamışım ondan gelmiyormuş ses 1 haftadır kullanıyorum güzel gidiyor
Sueqraa dedi: Konsolun ses ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Şu an PS4 kullanıyorum, aynısı başıma gelince ses ayarlarından hallettim. Genişletmek için tıkla... Zaten kulaklığı bakkaldan 15 TL'ye almıştım meğer girişine tam takmamışım ondan gelmiyormuş ses 1 haftadır kullanıyorum güzel gidiyor