Xbox Series S GTA 6 açar mı?

Abdullah7178

Centipat
Daha fazla  
Xbox Series S'im var. RDR 2'yi kısa süre de olsa gözüme hiçbir şey batmadan oynadım. Eğer güzel optimize edilirse ben oynayabileceğimi düşünüyorum. Bu arada GTA 6 için 100 dolar veremeyeceğim için kaldırmasa da pek üzülmem.
Zaten kaldıracak kabiliyeti olsa da Max YouTube'dan izleyeceğim.
Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
Bu arada başlığı yanlış yazmışım ya da moderatör düzeltmiş Series s hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum

Son düzenleme:
Xbox Series S'im var. RDR 2'yi kısa süre de olsa gözüme hiçbir şey batmadan oynadım. Eğer güzel optimize edilirse ben oynayabileceğimi düşünüyorum. Bu arada GTA 6 için 100 dolar veremeyeceğim için kaldırmasa da pek üzülmem.

Muhtemelen PS5 1080p 60 FPS, Series S 1080p 30 veya daha dusuk cozunurluk 30 verır. Sonucta açacagı kesın.

Bu arada başlığı yanlış yazmışım ya da moderatör düzeltmiş Series s hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum
Konsollarda kaldırmama gibi durum yok. Oyun o konsola geliyorsa sorunsuz açacaktır demektir. Ama nasıl açacak? Tahminim 720P*900P arasında bir çözünürlükte 30FPS olarak ve fragmanda gördüğün kadar dolu bir şehir olmaz, yansımalar olmaz. Grafikler daha Low olur. Yani her şeyden kısılır. Rockstar optimize konusunda üzmeyecek ve diğer oyun geliştiricilerine de kapak yapacak gibi duruyor.
2 sene önceki fragmanda herkes o görüntüleri PC'den alıntı sanmıştı konsollara çok daha kısılarak gelir falan diyorduk. En azından beni şaşırtarak adamlar o grafiklerin de üstüne koyarak düz PS5'e optimize etmişler. Optimizasyonu bu sebepten iyi yapacaklarına inancım tam.

720p 30FPS bile olsa o cihaz GTA 6'yı oynatacak. Görüntü ve kalite tatmin edici olmayacaktır ama Series S kullanan birisi de bunları göze almalı zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı