Xbox Series S için 2K monitör önerisi

• Konuyu başlatan bugter
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 4.597

bugter

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kafamda 2 tane monitör var. Yeni çıkacak Xbox için monitörümü yenilemeyi ve geleceğe yatırım amaçlı bir monitör almayı düşünüyorum. Ayrıca bu monitörü CS:GO, Valorant gibi FPS oyunlarında da kullanmak istiyorum. Ekran kartım RX 580 4 GB modeli olanından. Sizce hangisi işimi görür?

Series s 2k oynatamaz 1080p için o 2k diyorlarda aradaki sistem özelliklerine bakınca belli zaten.
Hocam sizin gibi düşünen de çok insan var, şimdi bu yorumunuzu görüp sizi linç etmek isteyen, tam tersini düşünen bir sürü insan da var. Artık ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.

Hocam sizin gibi düşünen de çok insan var, şimdi bu yorumunuzu görüp sizi linç etmek isteyen, tam tersini düşünen bir sürü insan da var. Artık ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2K alınacaksa ve Xbox için kullanılacak ise 27" alınmalı. Ayrıca panel olarak VA veya IPS veya PLS panel tercih edilmeli. Xbox Series X olmasa da Microsoft tarafından 2K 60 fps oyun deneyimi sunacağı açıklandı. Mağlum oyunlar konsollara özel yapılıyor. Neden olmasın?

2K alınacaksa ve Xbox için kullanılacak ise 27" alınmalı. Ayrıca panel olarak VA veya IPS veya PLS panel tercih edilmeli. Xbox Series X olmasa da Microsoft tarafından 2K 60 fps oyun deneyimi sunacağı açıklandı. Mağlum oyunlar konsollara özel yapılıyor. Neden olmasın?
Peki o monitörün 144HZ olması herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı