Arkadaşlar merhaba. Kafamda 2 tane monitör var. Yeni çıkacak Xbox için monitörümü yenilemeyi ve geleceğe yatırım amaçlı bir monitör almayı düşünüyorum. Ayrıca bu monitörü CS:GO, Valorant gibi FPS oyunlarında da kullanmak istiyorum. Ekran kartım RX 580 4 GB modeli olanından. Sizce hangisi işimi görür?
Acer 23.8" Nitro VG240YU 1ms 75hz HDMI,DisplayPort FreeSync 2K Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bu ekran, daha hızlı hareketler için gereken tüm özelliklere sahiptir. Quad HDh3 ekran, tüm eğlencenizi büyüleyici çözünürlük ve son derece net ayrıntılarla ayağınıza getirirken 144 Hz yenileme hızıh1…
Hocam sizin gibi düşünen de çok insan var, şimdi bu yorumunuzu görüp sizi linç etmek isteyen, tam tersini düşünen bir sürü insan da var. Artık ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.
Hocam sizin gibi düşünen de çok insan var, şimdi bu yorumunuzu görüp sizi linç etmek isteyen, tam tersini düşünen bir sürü insan da var. Artık ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.
2K alınacaksa ve Xbox için kullanılacak ise 27" alınmalı. Ayrıca panel olarak VA veya IPS veya PLS panel tercih edilmeli. Xbox Series X olmasa da Microsoft tarafından 2K 60 fps oyun deneyimi sunacağı açıklandı. Mağlum oyunlar konsollara özel yapılıyor. Neden olmasın?
2K alınacaksa ve Xbox için kullanılacak ise 27" alınmalı. Ayrıca panel olarak VA veya IPS veya PLS panel tercih edilmeli. Xbox Series X olmasa da Microsoft tarafından 2K 60 fps oyun deneyimi sunacağı açıklandı. Mağlum oyunlar konsollara özel yapılıyor. Neden olmasın?