SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #11 bugter dedi: Ben geleceğe yönelik de almak istiyorum. 1 yıl önce yeni çıkacak konsollar 10 bin TL olacak deseler gülerdim. O yüzden böyle düşündüm. Genişletmek için tıkla... O zaman alınabilir. Lakin biraz bekleyin çıktıktan 1 yıl kadar. İlk seri mutlaka sorunlu ve pahalı olur. Her şey o zaman belli olur.
bugter dedi: Ben geleceğe yönelik de almak istiyorum. 1 yıl önce yeni çıkacak konsollar 10 bin TL olacak deseler gülerdim. O yüzden böyle düşündüm. Genişletmek için tıkla... O zaman alınabilir. Lakin biraz bekleyin çıktıktan 1 yıl kadar. İlk seri mutlaka sorunlu ve pahalı olur. Her şey o zaman belli olur.
B bugter Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #12 SebastianCastellanos dedi: O zaman alınabilir. Lakin biraz bekleyin çıktıktan 1 yıl kadar. İlk seri mutlaka sorunlu ve pahalı olur. Her şey o zaman belli olur. Genişletmek için tıkla... Maalesef beklemek de istemiyorum. Doların ne olacağı belli değil.
SebastianCastellanos dedi: O zaman alınabilir. Lakin biraz bekleyin çıktıktan 1 yıl kadar. İlk seri mutlaka sorunlu ve pahalı olur. Her şey o zaman belli olur. Genişletmek için tıkla... Maalesef beklemek de istemiyorum. Doların ne olacağı belli değil.
SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #13 bugter dedi: Maalesef beklemek de istemiyorum. Doların ne olacağı belli değil. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Ama ben olsaydım beklerdim. Aynı durum PS 5 için de geçerli. Yurt dışından tanıdık varsa onun aracılığıyla da getirebilirsiniz hem de yarı fiyatına.
bugter dedi: Maalesef beklemek de istemiyorum. Doların ne olacağı belli değil. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Ama ben olsaydım beklerdim. Aynı durum PS 5 için de geçerli. Yurt dışından tanıdık varsa onun aracılığıyla da getirebilirsiniz hem de yarı fiyatına.
B bugter Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #14 Herhangi bir yorumu olan var mı? Güncel Son düzenleme: 4 Ekim 2020
BedirhanGLR Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #15 Acer VG220QBMIIX 21.5" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu yeterli olmazmı
Acer VG220QBMIIX 21.5" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu yeterli olmazmı
H Hı1 Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #16 Arkadaşlar benim monster aryond a 32 monitorüm var ve ben xbox one x almayı planlıyorum bu monitor o xbox a yeterlimi
Arkadaşlar benim monster aryond a 32 monitorüm var ve ben xbox one x almayı planlıyorum bu monitor o xbox a yeterlimi