Xbox Series S için 3000 TL monitör veya TV önerisi

Bütçe
3000

AlimSemi

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,

Elimde Xbox Series S bulunmakta. Lenovo G24-10 monitöre sahibim ama pek memnun değilim. Xbox Series S için bir monitör veya TV almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu monitör daha mantıklı geldi bana. Televizyon yerine iyi bir seçim olabilir.
Fiyatına göre güzel gibi gelmişti bana da, birine önermeden önce araştırmıştım çoğu kişi önermemişti nedenlerini tam hatırlayamıyorum ve ürün atom bilişiminmiş, ben turbox gibi olmasından şüpheleniyorum panelinde vs. sorun olabilir diye düşünüyorum attığınız linkten bir yorum :

Ürün elime ulaştı ancak bana gelen üründe çok fazla IPS Glow sorunu vardı buna rağmen renkler ve görüş açısı başarılıydı, onun dışında hali hazırda 144Hz monitör kullandığım için karşılaştırma şansım oldu cihazı DP üzerinden 2K ve 1080P 144Hz çalıştırdığımda kesinlikle 144Hz değildi, yoğun bir şekilde Frame Skipping problemi vardı, kuvvetle muhtemel belki de bana gelen ürünün paneli sorunluydu, ama Elmacık bilişim hızlıca yardımcı oldu iade kabul edildi.

Almak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.
Teşekkürler. Benim atmış olduğum monitörler kötü mü?
Sizin attıklarınız da iyi ama 2K monitör almak görüntü kalitesi açısından daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı