https://www.hepsiburada.com/samsung...nitor-p-HBCV000007NLNF?magaza=Samsung Türkiye 2k daha iyi olurMerhabalar,
Elimde Xbox Series S bulunmakta. Lenovo G24-10 monitöre sahibim ama pek memnun değilim. Xbox Series S için bir monitör veya TV almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkürler. Benim atmış olduğum monitörler kötü mü?LG UltraWide 34WL50S-B 34" 5ms Freesync IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu model 3400 civarına düşüyor takip ederseniz cidden güzel monitör.
Fiyatına göre güzel gibi gelmişti bana da, birine önermeden önce araştırmıştım çoğu kişi önermemişti nedenlerini tam hatırlayamıyorum ve ürün atom bilişiminmiş, ben turbox gibi olmasından şüpheleniyorum panelinde vs. sorun olabilir diye düşünüyorum attığınız linkten bir yorum :Bu monitör daha mantıklı geldi bana. Televizyon yerine iyi bir seçim olabilir.Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Sizin attıklarınız da iyi ama 2K monitör almak görüntü kalitesi açısından daha iyi olur.Teşekkürler. Benim atmış olduğum monitörler kötü mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.