E Eyüphan Karaservi Hectopat Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 17 17 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar 4K televizyona sahibim. Yurtdışından Xbox Series S alacağım. Çözünürlük sıkıntısı sizce yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2020
Arkadaşlar 4K televizyona sahibim. Yurtdışından Xbox Series S alacağım. Çözünürlük sıkıntısı sizce yaşar mıyım?
D darkhourss Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #2 Bence olmaz, ama madem yurtdışından alacaksın series X alsan daha iyi olmaz mı?
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 17 Aralık 2020 #3 Series X alabilirsin. Ama hiç bir sıkıntı olmaz ne olsun ki.
TomAngelo Picopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #4 Yaşarsın hocam. Onun yerine XSX al ya da PS5 Digital Edition.
E Eyüphan Karaservi Hectopat Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 17 17 Aralık 2020 #5 darkhourss dedi: Bence olmaz, ama madem yurtdışından alacaksın series X alsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... 2700 bütçe ayırmıştım bu yüzden s alacağım. TomAngelo dedi: Yaşarsın hocam. Onun yerine XSX al ya da PS5 digital Edition. Genişletmek için tıkla... Game Pass kullanacağım Xbox düşünüyorum bu yüzden. Birisi42 dedi: Series X alabilirsin. Ama hiçbir sıkıntı olmaz ne olsun ki. Genişletmek için tıkla... PC'de 1080P monitör de 720 yapınca ekran küçülüyor çevresi siyah oluyor böyle sıkıntı yaşar mıyım acaba benim merakım bu yönde.
darkhourss dedi: Bence olmaz, ama madem yurtdışından alacaksın series X alsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... 2700 bütçe ayırmıştım bu yüzden s alacağım. TomAngelo dedi: Yaşarsın hocam. Onun yerine XSX al ya da PS5 digital Edition. Genişletmek için tıkla... Game Pass kullanacağım Xbox düşünüyorum bu yüzden. Birisi42 dedi: Series X alabilirsin. Ama hiçbir sıkıntı olmaz ne olsun ki. Genişletmek için tıkla... PC'de 1080P monitör de 720 yapınca ekran küçülüyor çevresi siyah oluyor böyle sıkıntı yaşar mıyım acaba benim merakım bu yönde.