Xavire Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 129 29 Temmuz 2023 #1 Merhaba Xbox Series S'te kullanabileceğim daha ucuza alternatif bir kol var mıdır acaba?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 29 Temmuz 2023 #2 Xavire dedi: Merhaba Xbox Series S'te kullanabileceğim daha ucuza alternatif bir kol var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Yan sanayi kollar belki çalışır ama farklı bir marka kullanılabileceğini pek sanmıyorum. Hiç denemedim gerçi
Xavire dedi: Merhaba Xbox Series S'te kullanabileceğim daha ucuza alternatif bir kol var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Yan sanayi kollar belki çalışır ama farklı bir marka kullanılabileceğini pek sanmıyorum. Hiç denemedim gerçi
ugurx9 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 147 Çözümler 1 29 Temmuz 2023 #3 Lisanslı olması lazım her kol kullanılmıyor konsollarda. Ya da ikinci ellere bakabilirsin ben dolaptan temiz almıştım zamanında.
Lisanslı olması lazım her kol kullanılmıyor konsollarda. Ya da ikinci ellere bakabilirsin ben dolaptan temiz almıştım zamanında.
Xavire Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 129 29 Temmuz 2023 #4 ugurx9 dedi: Lisanslı olması lazım her kol kullanılmıyor konsollarda. Ya da ikinci ellere bakabilirsin ben dolaptan temiz almıştım zamanında. Genişletmek için tıkla... Peki sizce Xbox One kolu almak mantıklı olurnu.
ugurx9 dedi: Lisanslı olması lazım her kol kullanılmıyor konsollarda. Ya da ikinci ellere bakabilirsin ben dolaptan temiz almıştım zamanında. Genişletmek için tıkla... Peki sizce Xbox One kolu almak mantıklı olurnu.