Xbox Series S için EA Play "Pro" alınabilir mi?

Furkandurmıs

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi bende PlayStation 4 var ama oyun fiyatlarından dolayı satıp Xbox Series S almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla EA Play Pro için senelik 1000 TL ödeyip bütün EA oyunlarına sahip alabiliyoruz FIFA 24 dahil. Peki EA Play Pro Xbox Series S'e bağlanabilir mi? EA Play Pro alıp konsoldan FIFA 24 oynayabilir miyim?

Bende Series S var, EA Play Pro diye bir şey duymadım. Game Pass Ultimate alırsan EA Play de geliyor Game Pass normal sürümde olmayan EA oyunları da dahil oluyor.

Bende Series S var, EA Play Pro diye bir şey duymadım. Game Pass Ultimate alırsan EA Play de geliyor Game Pass normal sürümde olmayan EA oyunları da dahil oluyor.

Hocam EA Play Pro EAGC24 gibi yeni cikan oyunları zaman sınırlaması olmadan anında oynayabiliyorsun ama normal EA Play'e gore biraz daha tuzlu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xboxda kullanılabiliyor mu peki bazı yerlerde konsol için yok diye duydum ama çünkü ben alırsam fifa oynarım yani genel olarak

bende Xbox var ve aynı zamanda EA Play Pro var ve ben konsolumda oynayamayacak mıyım bu oyunu? Hiçbir yolu yok mu bu işin?​

Xbox Ultimate varsa zaten EA Play veriyor (Basic halini) onunla da yayınladığı oyunları oynayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…