H Hyperar Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar Series S için HDD bakıyorum ancak tam bilgim yok. X/S işaretli oyunların oynamadığını biliyorum, depolama amaçlı almak istiyorum. 1 TB HDD önerir misiniz disk kutusuyla beraber? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2023
Arkadaşlar Series S için HDD bakıyorum ancak tam bilgim yok. X/S işaretli oyunların oynamadığını biliyorum, depolama amaçlı almak istiyorum. 1 TB HDD önerir misiniz disk kutusuyla beraber?
hocabey1 Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #2 Toshiba canvio var bir tanidigim kullaniyor gayet memnun
M Mert Polatt Megapat Katılım 13 Mayıs 2014 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 Bende de Xbox Series S var. WD Black P10 3TB HDD almıştım. Performansı kötü değil ama SSD olmadığı için taşıma süresi ortalama 20 dk civarında oluyor. NVMe SSD alıp kutu ile bağlayabilirsiniz hocam. Aktarım hızı bu şekilde daha hızlı olabilir. NVMe öneri Son düzenleme: 23 Nisan 2023
Bende de Xbox Series S var. WD Black P10 3TB HDD almıştım. Performansı kötü değil ama SSD olmadığı için taşıma süresi ortalama 20 dk civarında oluyor. NVMe SSD alıp kutu ile bağlayabilirsiniz hocam. Aktarım hızı bu şekilde daha hızlı olabilir. NVMe öneri