Xbox Series S için monitör önerisi

Contumax

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakında Xbox Series X almayı planlıyorum. Ben genelde Online oyunlar oynamaktan keyif alırım ama konsol alınca o ne olur pek bilmiyorum çünkü ben yaklaşık 13 yıldır bilgisayardan oyun oynuyorum ve İlk defa konsoldan oyun oynayacağım. Sizce bu konsola alabileceğim en iyi monitör hangisi? Bildiğiniz gibi 4K 144 Hz monitörler çok pahalı, daha ucuza 2K 144 Hz monitör buldum ama emin olamadım . Sizce hangi tür bir monitör almalıyım, tavsiyesi olan var mı?

İlk olarak Xbox Series S 4K oyun oynatmıyor 4K monitöre gerek yok size tavsiyem 2K 144 HZ bir monitör almanız.

Konu başlığında Series S yazıyor ama içerikte Series X. Hangi konsolu alacaksınız?

İlk olarak Xbox Series S 4K oyun oynatmıyor 4K monitöre gerek yok size tavsiyem 2K 144 HZ bir monitör almanız.
Kusura bakmayın başlığa yanlış yazmışım series x alacağım
Konu başlığında Series S yazıyor ama içerikte Series X. Hangi konsolu alacaksınız?
Series x almayı planlıyorum kusura bakmayın başlığa yanlış yazmışım

2K 60 Hz al. Ben eminim 4K 60 FPS vereceği oyunlar bir elin parmaklarını geçmeyecek. Çok abartılıyor bu konsollar. 500 dolara satılan bir cihazdan bahsediyoruz. 500 dolara kâr payı da dahil, 16 GB GDDR sistem RAM'leri de RT destekli GPU da 8 çekirdek işlemci de. Ya AMD aslında bu kadar ucuza efsane performans verecek ve kâr edecek kadar gelişmiş de bizden saklıyor ya da bunlar abartıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…