Xbox Series S için RDR 2 alınır mı?

İşletim sistemi
Diğer

rafi007

Femtopat
Daha fazla  
Rdr 2 alacağım ama çok kötü diyenler var. Grafikleri çok mu berbat, detaya çok takılmam ama çamur gibi de gözükmesini istemem. 30 FPS olması sorun yaratmıyor zaten rockstar 60 getirmez gibi daha. TV çok iyi değil ama büyük yani görüntü kalitesi nasıl olur? Çok ince detayları çok takmam şu an 154 TL, indirimde.

Grafikleri çok berbat değil ancak çözünürlük çok kötü one s portundan çalıştırdığı için 864p'de çalışıyor 30 fps sorun yaratmıyor ancak 864p biraz sorun yaratiyor ancak ben genede de görüntüye çok takılmadan oynamıştım.

Televizyon büyük yani çamur gibi mi gözükür çok da kötü gözükmesin Series S zaten yeni neslin en düşük konsolu olduğu için çok bir beklentim yok televizyon 1920*1080p ekranı da 43 inç falan ve oyun sıkar mı İngilizcem iyi ama alt yazıyı bile zar zor çeviriyorum

Alın gitsin çok bir şey kaybetmezsiniz 30 FPS'den. Kötüde gözükmez.
Aldım grafikleri gayet iyi ancak 30 FPS bu kadar kötü beklemiyordum yani genelde çoğu oyunu 60 FPS oynadığım için gözüme biraz kötü geldi rockstar'ın buna çözüm bulması lazım bu kadar iyi bi oyunu böyle oynamak çok da iyi değil ama Gine de değdi grafikleri beklediğimden daha iyi yakından oynadığım halde güzel gözüküyor ama 30 FPS kötüymüs ve oyun çok yavaş hantal

Aldım grafikleri gayet iyi ancak 30 FPS bu kadar kötü beklemiyordum yani genelde çoğu oyunu 60 FPS oynadığım için gözüme biraz kötü geldi rockstar'ın buna çözüm bulması lazım bu kadar iyi bi oyunu böyle oynamak çok da iyi değil ama Gine de değdi grafikleri beklediğimden daha iyi yakından oynadığım halde güzel gözüküyor ama 30 FPS kötüymüs ve oyun çok yavaş hantal

Aldım grafikleri gayet iyi ancak 30 FPS bu kadar kötü beklemiyordum yani genelde çoğu oyunu 60 FPS oynadığım için gözüme biraz kötü geldi Rockstar'ın buna çözüm bulması lazım bu kadar iyi bir oyunu böyle oynamak çok da iyi değil ama Gine de değdi grafikleri beklediğimden daha iyi yakından oynadığım halde güzel gözüküyor ama 30 FPS kötüymüs ve oyun çok yavaş hantal

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı