LG'yi sanırım 2018-2019 gibi SM8600 modelini evde kullanmak için almıştık, şu an abim Samsung Q8 QLED Televizyonunu satıp size önerdiğim NANO866'nın bir üst modelini NANO916 65" modelini önümüzdeki hafta alacak. Abimin arkadaşı evlenince kullanmak için 1.5 ay önce NANO866 55" modelini aldı. Kısacası arayüz, kumandayı mouse işlevi ile kullanabilmek ve genel olarak piyasada da tercih oranı yüksek olduğundan Philips'ten daha iyi. Philips'in Ambilight olayını ben de seviyorum hatta Hue ampullerini de kullanıyorum fakat ekran olarak LG'nin fiyat bandındakiler LG'den daha geride. Ambilight olayı fiyatı arttırıyor mantıken o yüzden ya daha çok para verip Ambilight ile düzgün bir ekran tercih edeceksiniz ya da LG ile aynı fiyata daha düşük panel kalitesi ama Ambilight teknolojisi olan bir TV tercih edeceksiniz. Şu an ben Series S sahibiyim ve bir önce kullandığımız 1080p 3D LG Cinema TV'yi kullanıyorum. Önümüzdeki yıl bu zamanlarda size dediğim TV'nin yeni versiyonu piyasaya çıkınca ve bütçem de denkleşince almayı düşünüyorum. Tercih sizin tabii ama LG şu an 700'lü numaralara sahip modelleri hariç (ki fiyatı daha uygun oluyor 700'lü modellerin ancak ekran kalitesi ve bazı özellikleri daha düşük olduğundan daha ucuz ve mantıken de daha çok tercih ediliyor) 800 ve 900 serisi çok iyi. YouTube'da bir sürü incelemesi var, açıp izleyin ve kararınızı ona göre verin.