Xbox Series S ile PC veya Xbox arkadaşlarınla oynanabilir mi?

DarylDixxon

Hectopat
Daha fazla  
Demek istediğim benim arkadaşımda PC'de Forza Horizon 4 var. Ben de Xbox Series S alınca yükleyeceğim. Onlan beraber oynayabilir miyim? (Arkadaşımda PC, bende Xbox Series S olacak.) Bir de başka arkadaşımda Xbox Series S alacak, beraber ikimizde de Xbox varken Battlefield gibi oyunları online oynayabilir miyiz? (İkimizde de Xbox Series S varken.)

Demek istediğim benim arkadaşımda PC'de Forza Horizon 4 var. Ben de Xbox Series S alınca yükleyeceğim. Onlan beraber oynayabilir miyim? (Arkadaşımda PC, bende Xbox Series S olacak.) Bir de başka arkadaşımda Xbox Series S alacak, beraber ikimizde de Xbox varken Battlefield gibi oyunları online oynayabilir miyiz? (İkimizde de Xbox Series S varken.)
Forza Horizon oynayabilirsiniz. Ancak her oyunda olmaz.

Demek istediğim benim arkadaşımda PC'de Forza Horizon 4 var. Ben de Xbox Series S alınca yükleyeceğim. Onlan beraber oynayabilir miyim? (arkadaşımda PC, bende Xbox Series S olacak.) Bir de başka arkadaşımda Xbox Series S alacak, beraber ikimizde de Xbox varken Battlefield gibi oyunları Online oynayabilir miyiz? (ikimizde de Xbox Series S varken.)

Online oyunları PC ile Xbox arası kısıtlı oyun Xbox ile Xbox arası her Online oyunu oynayabilirsiniz Live Gold almak şartıyla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı