Xbox Series S ile PS4 Pro takası mantıklı mı?

mcsisko1

Centipat
Daha fazla  
Xbox Series S satın almıştım ama aşırı sıkıcı geldi şu an sadece YouTube izliyorum konsoldan ilana koydum, satılmıyor. Uzun süredir bugün birisi yazdı PS4 Pro+1 kol acaba bu takas mantıklı mı? PS4'ü bir süre oynar onu da satarım ama şu anlık oynama açısından değil de hangisi daha hızlı ve iyi bir şekilde satılır onu düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
@mcsisko1 PS4 Pro daha hizli satılır. Xbox 2.el alan çok olmuyor. Konsolun yanında oyun varsa tadından yenmez. Sonra satıp PS5 alırsınız.

Back 4 Blood 2) Dead Island - Definitive Edition 3) Dead Island retro revenge 4) Dead Island: Riptide - Definitive yanında bu oyunları verecekmiş.

Takasta Series S'i alacak ol.

Tut elinde hocam. Takas mantıksız. PS4 Pro da öyle aman aman rağbet görecek konsol değil.

İlanlara bakıyorum PS4'ler şu an bile Xbox'lara göre daha fazla ilgi görüyor eğer PS4'ü satarken 1-2 bin TL'lik bir zarara uğruycaksam sorun yok bir de yanında oyunlar veriyor.

Son düzenleme:
Yanında vereceğini söylediği oyunlar indirimde 50'şer TL'lik oyunlar.

PS4 popüler olduğu için daha pahalı olabilir ama bu onun eski nesil olduğu gerçeğini değiştirmiyor. PS4'e artık güncel oyun çıkmıyor, mesela GTA VI senin elindeki cihaza çıkacak.

Hocam GTA6 çıksa bile onu alacak para mı var benim düşüncem PS4'ü almak çünkü onu iyi bir fiyata satabilirim büyük ihtimalle.

Hocam GTA6 çıksa bile onu alacak para mı var benim düşüncem PS4'ü almak çünkü onu iyi bir fiyata satabilirim büyük ihtimalle.

PS4 Pro'yu da zor satarsın hocam. PS4 olsa hadi neyse ama PS4 Pro, son derece boş beleş konsol. Düz PS4'lerle yakın paraya anca alırlar senden yani hem Series S'inden olmuş olur hem de PS4 Pro'yu da satarken zarar edeceksin.

Birisi yeni diğeri eski konsol. Mantıklı değil tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…