Elimde Xbox Series S var ama oynayacak oyun bulamıyorum. Bu cihazı PS4 ile takaslamak mantıklı olur mu? Örneğin bende UFC 4 var ama UFC 2 tadını alamıyorum. Yani oyun çok yapay hissettiriyor, birçok yeni nesil oyunda tat almıyorum. Eski oyunları da oynamak istiyorum ama bu konsolda olmuyor. Sırf bu yüzden PS4 ile takaslama fikri geliyor. Xbox’ı sadece GTA 6 için tutuyorum şimdilik. Size danışmak istedim.
@Silverhandim eski oyunlardan kastigin ne? Geriye dönük uyumluluk ile tüm 8. Nesil oyunları + olarak onlarca 7.nesil 360 oyunu oynayabilirsin series s ile. PS4 ile takas acayip mantıksız.
@Silverhandim eski oyunlardan kastigin ne? Geriye dönük uyumluluk ile tüm 8. Nesil oyunları + olarak onlarca 7.nesil 360 oyunu oynayabilirsin series s ile. PS4 ile takas acayip mantıksız.
@Silverhandim PS4'de de dijital olarak bunlara erişemezsin. CD olarak alman lazım. Bu oyunlar içinde PS4'e geçmek mantıksız.
Belki bi yönden kırık PS4 alırsan, mantıklı olabilir.
@Silverhandim PS4'de de dijital olarak bunlara erişemezsin. CD olarak alman lazım. Bu oyunlar içinde PS4'e geçmek mantıksız.
Belki bi yönden kırık PS4 alırsan, mantıklı olabilir.
Birçok kişi bu konsol yeni nesil olduğu için böyle düşünüyor ama PS4 teki keyif bu konsolda kesinlikle yok. bunu bizzat deneyimlemiş oldum. PS4 çok daha üstün bir cihaz bence.
Birçok kişi bu konsol yeni nesil olduğu için böyle düşünüyor ama PS4'teki keyif bu konsolda kesinlikle yok. Bunu bizzat deneyimlemiş oldum. PS4 çok daha üstün bir cihaz bence.