Xbox Series S ile uyumlu kablosuz gamepad önerisi

Dragon Slayer

Hectopat
Merhaba. Kablosuz ve uyumlu olması yeterli. Kafamda bir bütçe yok fakat F/P bir ürün arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Xbox Series X 500 Euro. Kol ise yaklaşık 2500 TL Xss'le beraber gene de ucuz. İlaveten bütçe belirtilmemiş. Xbox'ın bu kolu kablosuz kollar arasında en iyi kollardan biridir. Bütçe belirtirse (maksimum 1000 TL vb.) o zaman daha düşük bütçeli bir kol öneririm.

F/P ürünü demiş. Series S almış birisi gerçekten bir kola 2500 TL verir mi? Mantıklı olmak gerekiyor.

F/P ürünü demiş. Series S almış birisi gerçekten bir kola 2500 TL verir mi? Mantıklı olmak gerekiyor.
Profesyonel kollar arasında F/P bir ürün diyebiliriz. Series S aldı diye alamaz değil. Belki de bilerek bu modeli tercih etti. Gayette mantıklı bir düşünce bu. Eğer az miktarda bütçesi olduğundan dolayı Series S aldıysa ve kola da çok fazla para ayıramayacak ise bunu belirtmesi gerekirdi.

Tamamdır. Ülkemiz şartlarında gerçekten de F/P ürünü. Önermeye devam edebilirsiniz. Sıkıntı yok.

Tamamdır. Ülkemiz şartlarında gerçekten de F/P ürünü. Önermeye devam edebilirsiniz. Sıkıntı yok.
Bu biraz gereksiz mesaj olacak. İsterseniz uyarı verebilirsiniz.

Hocam amacım sizinle tartışmak felan değil. Sadece bütçe belirtilmemiş. Bu yüzden de profesyonel bir kol önerdim. Zaten arkadaş aktif olunca kendi fikrini ve kesin bir bütçe (umarım) belirtir. Ülkemiz şartlarında pahalı bir kol biliyorum. Tek amacım çeşit sunmaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…