3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 30 Mayıs 2021 #11 Doruk Efe dedi: Bunun farkı ne? Neden bu kadar pahalı? Genişletmek için tıkla... Profesyonel bir kol kendisi. Bu videoda ilk nesil (benim önerdiğim ikinci nesil) için bir inceleme var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Doruk Efe dedi: Bunun farkı ne? Neden bu kadar pahalı? Genişletmek için tıkla... Profesyonel bir kol kendisi. Bu videoda ilk nesil (benim önerdiğim ikinci nesil) için bir inceleme var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 30 Mayıs 2021 #12 Silinen üye dedi: Profesyonel bir kol kendisi. Bu videoda ilk nesil (benim önerdiğim ikinci nesil) için bir inceleme var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gereksiz. Üzerine biraz daha koyup Series S yerine Series X alınır.
Silinen üye dedi: Profesyonel bir kol kendisi. Bu videoda ilk nesil (benim önerdiğim ikinci nesil) için bir inceleme var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gereksiz. Üzerine biraz daha koyup Series S yerine Series X alınır.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 30 Mayıs 2021 #13 Doruk Efe dedi: Gereksiz. Üzerine biraz daha koyup Series S yerine Series X alınır. Genişletmek için tıkla... Profesyoneller tercih edebiliyor bu tarz kolları. Bende bütçe belirtilmediği için aynı zamanda çeşitlilik olsun diye önerdim. Kola bu kadar para ayrılmayacaksa normal 9. nesil kol tercih edilebilir.
Doruk Efe dedi: Gereksiz. Üzerine biraz daha koyup Series S yerine Series X alınır. Genişletmek için tıkla... Profesyoneller tercih edebiliyor bu tarz kolları. Bende bütçe belirtilmediği için aynı zamanda çeşitlilik olsun diye önerdim. Kola bu kadar para ayrılmayacaksa normal 9. nesil kol tercih edilebilir.
Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.605 30 Mayıs 2021 #14 Kendi kolunu almaya karar verdim. Herkese teşekkür ederim.