Xbox Series S kaç sene daha Online mağaza veya game Pass kullanılabilir?

BehlülHaznedar

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Xbox series almaya çok kararlıyım ve muhtemelen cihaz bozulana kadar kullanacağım. İki sorum olacak. İlki sıkıntısı olan bir cihaz mı? İkincisi ise kaç sene daha Xbox Game Pass ile oyun oynayabilirim. Online mağaza ne zaman kapatılır? Kaygımın nedeni PS4'ün PS Plus'ın kapanacağını duydum birkaç sene sonra o yüzden sormak istedim.

İyi günler. Xbox series almaya çok kararlıyım ve muhtemelen cihaz bozulana kadar kullanacağım. İki sorum olacak. İlki sıkıntısı olan bir cihaz mı? İkincisi ise kaç sene daha Xbox Game Pass ile oyun oynayabilirim. Online mağaza ne zaman kapatılır? Kaygımın nedeni PS4'ün PS Plus'ın kapanacağını duydum birkaç sene sonra o yüzden sormak istedim.

Hocam cihazın sıkıntısı yok ama sıfır fiyatını karşılamıyor bence o fiyata RX 7600'lu sistemler var alacaksanız 2. el alın bence. Online magazada minimum 5 sene rahat kapanmaz.

Xbox One serisi bile mağaza desteği alıyorken Series S için endişe etmenize hiç gerek yok. Dijital dönemin etkin olduğunu bu dönemde en az 10 yıl mağaza desteği devam eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı