Xbox Series S kasıyor

607936

Decapat
Selamlar, dün aldığım Xbox konsolunda neredeyse hiçbir sıkıntı yok, 0 ayarında diyebilirim fakat bazen FIFA 22'de kategori seçerken ( UCL veya başka kupa modları) kasıyor. Ayrıca bugün ana menüde gezerken kendi oyunlarım arasında ve Xbox Game Pass oyunları arasında sanki 5-10 FPS'e düşmüş gibi oluyor ve kasıyor. Bunun sebebi nedir? Konsolda fan sesi yok fakat böyle bug gibi şeyler var. Ne yapmalıyım?

Selamlar, dün aldığım Xbox konsolunda neredeyse hiçbir sıkıntı yok, 0 ayarında diyebilirim fakat bazen FIFA 22'de kategori seçerken ( UCL veya başka kupa modları) kasıyor. Ayrıca bugün ana menüde gezerken kendi oyunlarım arasında ve Xbox Game Pass oyunları arasında sanki 5-10 FPS'e düşmüş gibi oluyor ve kasıyor. Bunun sebebi nedir? Konsolda fan sesi yok fakat böyle bug gibi şeyler var. Ne yapmalıyım?

Cihaz sıcak ve dar bir alanda mı çalışıyor.

Hayır televizyonun yanına koyuyorum yatay şekilde yaklaşık yüksekliği 1M dar alan ise etrafında 0.5m var her köşesinden itibaren. Görseli koydum

Sıcaklıkta ise oda soğuk fakat konsolun üstüne elimi koyduğumda sıcaklık hissediliyor 35 derecede çalışan petek sıcaklığı gibi.

Dosya Ekleri

• IMG-20241028-WA0091.jpeg
    IMG-20241028-WA0091.jpeg
    74,1 KB · Görüntüleme: 57
Hayır televizyonun yanına koyuyorum yatay şekilde yaklaşık yüksekliği 1M dar alan ise etrafında 0.5m var her köşesinden itibaren. Görseli koydum.

Sıcaklıkta ise oda soğuk fakat konsolun üstüne elimi koyduğumda sıcaklık hissediliyor 35 derecede çalışan petek sıcaklığı gibi.

Siyah ızgara zaten sıcak olması gerek sadece FIFA 22'de kasması normal optimizasyon sorunu olabilir ama ana menüde kasması normal değil cihaz hafızası doluysa yapabilir.

Siyah ızgara zaten sıcak olması gerek sadece FIFA 22'de kasması normal optimizasyon sorunu olabilir ama ana menüde kasması normal değil cihaz hafızası doluysa yapabilir.

25GB yer kalmış, kusura bakmayın yanlış bilgilendirme için, sabah kasmıştı sabah 80-100GB alan vardı galiba, One X'ten gecince böyle oluyor 😬

Sıfırlayın muhtemelen sorun düzelecektir.
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı