Ekstradan yedek olarak " Duracell Şarj Edilebilir AA Pil (2'li Paket), 2500 mAh NiMH "pil aldım. 1 sene oldu hala Şarj aletinin içinden çıkan pilleri kullanıyorum. Yedek pillerimin paketini dahi açmadım.
Ekstradan yedek olarak " Duracell şarj edilebilir AA pil (2'li paket), 2500 mAh nimh "pil aldım. 1 sene oldu hala şarj aletinin içinden çıkan pilleri kullanıyorum. Yedek pillerimin paketini dahi açmadım.
Bu kadar para vermek mantıklı değil bence.
Gidip orijinal bataryası alınabilir, çünkü nimh piller en fazla 1.2 volt oluyor yani 2.4 volt besleyebiliyor Xbox kontrolcüsünü, bu kadar para vermek bu yüzden bence mantıklı değil.
Hem orijinal batarya kablolu şarj olabiliyor.
Bu kadar para vermek mantıklı değil bence.
Gidip orijinal bataryası alınabilir, çünkü nimh piller en fazla 1.3 volt oluyor yani 2.6 volt besleyebiliyor Xbox kontrolcüsünü, bu kadar para vermek bu yüzden bence mantıklı değil.
Hem orijinal batarya kablolu şarj olabiliyor.
Orijinal Xbox bataryası kullandım 2 sene. Ondan sonra Duracell Cef 14'e geçtim. Şarj aletinin şöyle bir artısı var, ömür boyu kullanabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken NiMH pil almak.
Cef 14'ü biraz kampanya yakalayarak çok ucuza almıştım. O zaman karlı olarak gözüküyordu. Son zamanlarda çok zamlandı.