Xbox Series S konsol satılmalı mı?

Fluuman

Hectopat
Daha fazla  
5-6 ay önce Series S aldım laptopum iyi olmadığı için. Gayet memnunum oyunlarımı oynuyorum. Ancak 1 ay içinde 4060'lı bir laptop gelecek. Konsolumda para verip daha oynamadığım oyunlar var. Konsol şu an 1 yıl garantili. Oyunlar uzun oyunlar bitene kadar hepsi 5-6 ay geçer. Sizce şu an 1 yıl garantiliyken satayım mı yoksa dursun sonra mı satayım? Fiyat olarak zarar eder miyim ya da sizin fikriniz nedir? Şu an Epic'te indirim var Skyrim, Witcher 3 falan almak istiyorum PC için ama konsolda zaten var diye alasım da gelmiyor. Ne yapsam bilemedim.

Sat sat gurbanım ben 10bine aldım 2 kol güzel cihaz ama PS4'ya da PS5 daha iyi.

Konsolda oynamanın tadı bir başka. Series S durmalı bence. Eğer sattıktan sonra bir planın yoksa satmamalısın. PlayStation tarafı baya bir pahalı. bilgin olsun. Ayrıca Xbox store da sık sık indirimler oluyor ve witcher la skyrim indirime giriyor. konsoldan da oynayabilirsin ama karar senin.

Satmayın bence.

Sat sat gurbanım ben pişman olmişam PlayStation 4&5 DS4 oyunlarda mikrofon hoparlör var Xbox 2ci cihaz olarak kullanbilirsiz benim terhcihim PS5.

kesinlikle satma laptop ayrı konsol ayrı bir zevk yarın öbür gün ararsın

Bence de satma. PC iyi güzel ama konsol apayrı bir olay. GTA 6 da konsola önce gelecek üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…