B Buddy Rockson Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 17 Makaleler 1 2 Mart 2021 #1 Xbox Series S konsolunda James Donkey 712 kulaklığımı kullanabilme şansım var mı? Dönüştürücü ile kullanmam mümkün mü?
Xbox Series S konsolunda James Donkey 712 kulaklığımı kullanabilme şansım var mı? Dönüştürücü ile kullanmam mümkün mü?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #2 Denemeden bilemeyiz hocam. Takıp deneyin. Çalışma ihtimali var. Bunlar için dönüştürücü bilmiyorum. İçinde ses yongası var.
Denemeden bilemeyiz hocam. Takıp deneyin. Çalışma ihtimali var. Bunlar için dönüştürücü bilmiyorum. İçinde ses yongası var.
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 2 Mart 2021 #3 Buddy Rockson dedi: Xbox Series S konsolunda James Donkey 712 kulaklığımı kullanabilme şansım var mı? Dönüştürücü ile kullanmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Kontroller'da jak girişi var oradan takın çalışacaktır.
Buddy Rockson dedi: Xbox Series S konsolunda James Donkey 712 kulaklığımı kullanabilme şansım var mı? Dönüştürücü ile kullanmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Kontroller'da jak girişi var oradan takın çalışacaktır.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #4 @atestuna1, kulaklık 7.1 USB hocam.
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 2 Mart 2021 #5 Yener K. dedi: @atestuna1, kulaklık 7.1 USB hocam. Genişletmek için tıkla... Aaa doğru fark etmemişim onu. Çeviriciler bazen PC'de bile çalışmadığı oluyor. Çalışmayabilir o zaman. Yener K. dedi: Denemeden bilemeyiz hocam. Takıp deneyin. Çalışma ihtimali var. Bunlar için dönüştürücü bilmiyorum. İçinde ses yongası var. Genişletmek için tıkla... Xbox dönüştürücüleri var onlardan alabilir bence.
Yener K. dedi: @atestuna1, kulaklık 7.1 USB hocam. Genişletmek için tıkla... Aaa doğru fark etmemişim onu. Çeviriciler bazen PC'de bile çalışmadığı oluyor. Çalışmayabilir o zaman. Yener K. dedi: Denemeden bilemeyiz hocam. Takıp deneyin. Çalışma ihtimali var. Bunlar için dönüştürücü bilmiyorum. İçinde ses yongası var. Genişletmek için tıkla... Xbox dönüştürücüleri var onlardan alabilir bence.
B Buddy Rockson Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 17 Makaleler 1 2 Mart 2021 #6 atestuna1 dedi: AAA doğru fark etmemişim onu. Çeviriciler bazen PC'de bile çalışmadığı oluyor. Çalışmayabilir o zaman. Xbox dönüştürücüleri var onlardan alabilir bence. Genişletmek için tıkla... Link var mı?
atestuna1 dedi: AAA doğru fark etmemişim onu. Çeviriciler bazen PC'de bile çalışmadığı oluyor. Çalışmayabilir o zaman. Xbox dönüştürücüleri var onlardan alabilir bence. Genişletmek için tıkla... Link var mı?
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 2 Mart 2021 #7 Buddy Rockson dedi: Link var mı? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hocam hemen. Buddy Rockson dedi: Xbox Series S konsolunda James Donkey 712 kulaklığımı kullanabilme şansım var mı? Dönüştürücü ile kullanmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam xbox series s'te usb girişler var ve internette destekliyor diye yazıyor. atestuna1 dedi: Bakıyorum hocam hemen. Hocam xbox series s'te usb girişler var ve internette destekliyor diye yazıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten kulaklık önerilerinde 7.1 USB Kulaklıklar önermişler.
Buddy Rockson dedi: Link var mı? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hocam hemen. Buddy Rockson dedi: Xbox Series S konsolunda James Donkey 712 kulaklığımı kullanabilme şansım var mı? Dönüştürücü ile kullanmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam xbox series s'te usb girişler var ve internette destekliyor diye yazıyor. atestuna1 dedi: Bakıyorum hocam hemen. Hocam xbox series s'te usb girişler var ve internette destekliyor diye yazıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten kulaklık önerilerinde 7.1 USB Kulaklıklar önermişler.
B Buddy Rockson Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 17 Makaleler 1 2 Mart 2021 #8 atestuna1 dedi: Bakıyorum hocam hemen. Hocam xbox series s'te usb girişler var ve internette destekliyor diye yazıyor. Zaten kulaklık önerilerinde 7.1 USB Kulaklıklar önermişler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.
atestuna1 dedi: Bakıyorum hocam hemen. Hocam xbox series s'te usb girişler var ve internette destekliyor diye yazıyor. Zaten kulaklık önerilerinde 7.1 USB Kulaklıklar önermişler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.