blaze_07 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #1 Xbox Series S konsolumda Valorant oynuyorum ama kolla oynamak zor oluyor, klavye ve mouse bağlayıp oynamak istiyorum. Mümkün müdür acaba?
Xbox Series S konsolumda Valorant oynuyorum ama kolla oynamak zor oluyor, klavye ve mouse bağlayıp oynamak istiyorum. Mümkün müdür acaba?
Çözüm Aspect15 18 Haziran 2025 Desteklemiyor. All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support The latest keyboard & mouse list for Xbox One, Series X, Series S www.purexbox.com Bu site hep güncelleniyor bu siteden hangi oyunlarda destek olduğuna bakabilirsiniz.
Desteklemiyor. All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support The latest keyboard & mouse list for Xbox One, Series X, Series S www.purexbox.com Bu site hep güncelleniyor bu siteden hangi oyunlarda destek olduğuna bakabilirsiniz.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #2 Desteklemiyor. All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support The latest keyboard & mouse list for Xbox One, Series X, Series S www.purexbox.com Bu site hep güncelleniyor bu siteden hangi oyunlarda destek olduğuna bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Desteklemiyor. All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support The latest keyboard & mouse list for Xbox One, Series X, Series S www.purexbox.com Bu site hep güncelleniyor bu siteden hangi oyunlarda destek olduğuna bakabilirsiniz.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.018 Çözümler 11 18 Haziran 2025 #3 Mümkün değil, senin gibi diğerleri de oyun kolu ile oynuyor. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.294 Makaleler 2 Çözümler 1.522 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #4 Klavye‑fare algılandığında anti‑cheat sistemi devreye giriyor. Klavye-fare desteği resmi olarak sunulmuyor. Artı 0 Eksi
Klavye‑fare algılandığında anti‑cheat sistemi devreye giriyor. Klavye-fare desteği resmi olarak sunulmuyor.
ARDAQKL Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #5 blaze_07 dedi: Xbox Series S konsolumda Valorant oynuyorum ama kolla oynamak zor oluyor, klavye ve mouse bağlayıp oynamak istiyorum. Mümkün müdür acaba? Genişletmek için tıkla... Klavye mouse desteği yok. Artı 0 Eksi
blaze_07 dedi: Xbox Series S konsolumda Valorant oynuyorum ama kolla oynamak zor oluyor, klavye ve mouse bağlayıp oynamak istiyorum. Mümkün müdür acaba? Genişletmek için tıkla... Klavye mouse desteği yok.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.595 Makaleler 2 Çözümler 36 18 Haziran 2025 #6 Hayır oynayamazsın klavye mouse ile. Artı 0 Eksi
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.604 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #7 Valorant'ın konsol versiyonunu klavye mouse ile oynayamazsınız, onun yerine doğrudan bilgisayar versiyonunu oynamalısınız. Artı 0 Eksi
Valorant'ın konsol versiyonunu klavye mouse ile oynayamazsınız, onun yerine doğrudan bilgisayar versiyonunu oynamalısınız.
KS KS blaze_07 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #8 Anladım, yardımlarınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi