Gürcistan Batum'da vergi iadesi öncesi 8600 TL'ye bulmuştum mağazada 5-10 tane duruyordu. Vergi iadesi ile beraber 6000 civarına gelir diye tahmin ediyorum.
Cihaz güzel bir tane alacağım yakın zamanda.
Mortal Kombat X ve 11 oynayabiliyor muyum Xbox Game Pass ile?
En sevdiğim cihazlarımdan biri. Her anlamıyla çok iyi ve F/P bir cihaz. Fan sesini ancak 4-5 saat aralıksız CP2077 oynadığımda oyunu kapattıktan sonra duyuyordum. Eğer çok fazla yeni nesil oyun oynayacaksan depolama can sıkıyor biraz.
Gürcistan Batum'da vergi iadesi öncesi 8600 TL'ye bulmuştum mağazada 5-10 tane duruyordu. Vergi iadesi ile beraber 6000 civarına gelir diye tahmin ediyorum.
Cihaz güzel bir tane alacağım yakın zamanda.
Mortal Kombat X ve 11 oynayabiliyor muyum Xbox Game Pass ile?
Ben memnundum ancak daha iyi grafik ve FPS için ( ileriye dönük GTA6,Witcher 4 ) PS5 aldım. eğer ileride 900-1080p 30FPS (nadiren oyunlarda 60FPS olur) dert olmayacaksa alınır. Ancak yok ben GTA 6 ve ona benzer çıkacak birçok AAA oyunu iyi grafik ve 60FPS olsun istersen Series X veya PS5 öneririm
Ocak 2022 yılından beri kullanıyorum. Çok çok memnunum. 24,5 inç 120Hz FHD monitörüm var ve performansından çok memnunum aşırı iyi. FPS oyunlarında 120 FPS verebiliyor. Diğer oyunlarda 60FPS çalıştırıyor. Game Pass Ultimate ile harika bir ikili oluyor. Tavsiye ederim fiyatına göre harika iş görüyor. Kontrolcüye de 1 ayda falan alışırsın düzenli oyun oynarsan.
9 ay civari kullandim , X modeline geçtim yeni . S f/p olarak çok iyi iş çıkarıyor. 1440p'de kullandim gayet başarılı idi .
1 tb modeline hiç yanasmayin derim , aradaki fiyat farkı çok , 512gb dahasi için o para verilmez .