caeruleum Megapat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #11 Uzun vadede konsol oyunlarına vereceğiniz parayı düşünürsek, pc daha mantıklı.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 24 Aralık 2020 #12 memorishy dedi: Monitörüm 1080p maalesef. Evdeki televizyon da müsait olmadığı için bana pek bir faydası olmayacak. Ray Tracing için almayı düşünmüştüm. Amazonda 3600 gibi bir fiyata geliyordu vergiler dahil. Ama peşin para verebileceğimi sanmıyorum. Öğrenciyim sonuçta. Genişletmek için tıkla... O zaman Xbox daha iyi olur gibi.
memorishy dedi: Monitörüm 1080p maalesef. Evdeki televizyon da müsait olmadığı için bana pek bir faydası olmayacak. Ray Tracing için almayı düşünmüştüm. Amazonda 3600 gibi bir fiyata geliyordu vergiler dahil. Ama peşin para verebileceğimi sanmıyorum. Öğrenciyim sonuçta. Genişletmek için tıkla... O zaman Xbox daha iyi olur gibi.
Hyacinthus Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer St. Petersburg/Rusya Federasyonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #13 memorishy dedi: Monitörüm 1080P maalesef. Evdeki televizyon da müsait olmadığı için bana pek bir faydası olmayacak. Ray Tracing için almayı düşünmüştüm. Amazon'da 3600 gibi bir fiyata geliyordu vergiler dahil. Ama peşin para verebileceğimi sanmıyorum. Öğrenciyim sonuçta. Genişletmek için tıkla... 1080P'de gayet yeterli. O paraya alıcağınız ekran kartlarının zaten Ray Tracing performansları pek de yüksek olmayacağından onu kullanamayacaksınız. Ray Tracing için bile XSS mantıklı bence.
memorishy dedi: Monitörüm 1080P maalesef. Evdeki televizyon da müsait olmadığı için bana pek bir faydası olmayacak. Ray Tracing için almayı düşünmüştüm. Amazon'da 3600 gibi bir fiyata geliyordu vergiler dahil. Ama peşin para verebileceğimi sanmıyorum. Öğrenciyim sonuçta. Genişletmek için tıkla... 1080P'de gayet yeterli. O paraya alıcağınız ekran kartlarının zaten Ray Tracing performansları pek de yüksek olmayacağından onu kullanamayacaksınız. Ray Tracing için bile XSS mantıklı bence.
Asulian Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 117 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #14 Bilgisayar yükseltmek tabii ki de.