Xbox Series S mi PC mi?

4 teraflop RDNA2 mimarisine sahip 1660 Super ile yarışan bir grafik işlem birimi, 8 çekirdek 16 thread zen 2 mimarisine sahip bir işlemci 10 GB GDDR6 bellek nasıl toplayabilirsiniz bunu kolay şekilde?
RTX 2060 sistem satıldı 9 bin TL'ye geçen. RX 6600 sistemler hala 11.000 TL. Yani zor bir şey değil.
TV'de oynuyorsun. Hani TV vardır herhalde
Ha doğru o faktörü unuttum Ben TV'de oynamayı sevmediğim için özel olarak monitör almıştım, PC toplayınca da o monitörü kullanmaya devam ettim. TV tamamen sizin kullanımınızda değilse ''şunu izleyeceğim'' ''bunu izleyeceğim'' tribinden dolayı sadece kullanımı size özgülenmiş bir şey arıyorsunuz. Bir de TV'de hikayeli oyun vs. oynanmıyor gibi bana kalırsa.

Enine boyuna yatıralım o zaman konsol 2K 120 FPS'e kadar vaat ediyor evdeki gariban TV ile bundan nasıl tam verim alabilirsiniz?
2K 120 FPS'e kadar vaat ediyor da kaç oyunda bunu alabiliyor? Alabildiği oyunlar kaç yıllık. Ben de Series S sahibiyim, ezbere konuşmamak lazım.

Biraz uçmuşum evet aslında 10-14K olacaktı ama gene aynı hesaba geliyor.

Enine boyuna yatıralım o zaman konsol 2K 120 FPS'e kadar vadediyor evdeki gariban TV ile bundan nasıl tam verim alabilirsiniz?

Yahu kardeşim ne 2K 120FPS rüya mı görüyorsun sen 4 tflops işlem hacmi ile oynayamazsın onu git hadi PUBG, CoD, RDR2, GTA 5 filan aç öyle? Senin dediğin birkaç oyunda öyle, Series X bile oynatamıyor.

Yahu kardeşim ne 2K 120FPS rüya mı görüyorsun sen 4 tflops işlem hacmi ile oynayamazsın onu git hadi PUBG, CoD, RDR2, GTA 5 filan aç öyle? Senin dediğin birkaç oyunda öyle, Series X bile oynatamıyor.

Doom Eternal oyununu 2K da 60 kare sabit şekilde yağ gibi akıyordu cayır cayır oynattı cihaz ısınmadı da FPS kaybı da olmadı görsellik de PC kanadında high civarı vaat ettiğini hayli hayli sunuyor alet.

GTA 5 de 4K da 30 1080p de 60 FPS New-gen upgrade de geldi 2K dinamik 60 FPS var mı bilmiyorum ama sunabilecek kapasitede alet ve unutmayın ki FSR 2.0 desteği yavaş yavaş geliyor

Doom Eternal oyununu 2K da 60 kare sabit şekilde yağ gibi akıyordu cayır cayır oynattı cihaz ısınmadı da FPS kaybı da olmadı görsellik de PC kanadında high civarı vaat ettiğini hayli hayli sunuyor alet.
Tamam da 2K 120 FPS değil işte. Alet kötü değil, sadece siz biraz abartıyorsunuz. Yoksa kendi fiyat skalasında iyi bir ürün. 2K 60 FPS aldığı oyunları da aynı ayarda PC toplasanız yine alabiliyorsunuz. Tabi konsola özel optimizasyon vs. muhabbeti var, daha uzun ömürlü olur orası ayrı ama sonuç olarak F/P bir alet. 2K 120 Hz isteyen Series X almalı. Ki o bile her oyunda yapamıyor bunu.

Anladım abarttığımı düşünmüyorum öncelikle çünkü PC de kullanan biriyim onu söyleyeyim.

Ayrıca 2K120FPS her oyunda sunamaz kesinlikle bunu ben de biliyorum sunabildiği oyundan örnek verdim neyine sunuyor diyen arkadaş için hem ben sadece geçici bir 4K TV de oynayabildim Doom Eternal veya Ori and the Will of the Wisps gibi oyunları çünkü böyle aman aman görsel ağırlığı olan oyunlar değiller.

Zaten o yüzden o tarz oyunlarda yüksek FPS değerleri alınıyor. Siz 2K 120 FPS sunuyor derseniz doğal olarak sanki her oyunda böyleymiş gibi algılanır. Sunduğu oyunlar var ama ya grafik olarak çok zorlamayan oyunlar ya da eski oyunlar. Aynısını muadil PC'ler ile de alabiliyorsunuz. Series S'in artısı fiyatı ve stabilitesi olarak sayılabilir, FPS drop yaşamadan oyun oynama keyfi için misal.

Kaldı ki 120 FPS alıyor dediğiniz Doom Eternal'da 2K 120 FPS almıyor Series S. 1080P'de alıyor. 2K 120 FPS sunuyor diyip 2K 60 FPS aldığı oyunları söylüyorsunuz.

Anladım ben direk bunu her oyunda yapacak gibi dile getirmişim benim kusurum olsun.

Fare ile oynanan oyunları unutmanız gerekecek, 30 fps(bazıları 60 galiba) limitiyle oynamanız gerekecek. Bunun dışında xbox güzel olur tabi. Kolla silah kullanabiliyorsanız rakiplerin kolsuz olması dışında problem yok. Gamepass evet bir nimet bu konuda kesinlikle katılıyorum, keşke PC tarafına da bu hizmeti verseler. Bu yüzden pahalı oyunlar için bazı sitelere gidip indirmek zorunda kalıyoruz.

Gamepass PC'de de var hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…