Xbox Series S mi Steam Deck mi?

ErayCR

Decapat
Daha fazla  
Bu 2 cihazdan birini almayı planlıyorum fakat karar veremedim. Xbox Series S güzel ama el konsolları da şu aralar kullanışlı geliyor bayağı. Yardımcı olabilecek varsa teşekkürler.

Series S'in günümüz için iyi bir konsol olduğunu düşünmüyorum. Fiyatlarını tam bilmiyorum, yakınsa bence Steam Deck tercih edin. Switch ile yatarak Hades oynamak ayrı zevkli bana göre.

Bu 2 cihazdan birini almayı planlıyorum fakat karar veremedim. Xbox Series S güzel ama el konsolları da şu aralar kullanışlı geliyor bayağı. Yardımcı olabilecek varsa teşekkürler.

Hocam bence PlayStation'ın özel oyunlarını oynamadıysanız PS'ye şans verin derim. Ben PS5 alıp tüm serileri bitirip geri satmıştım. Açıkçası 0 cihaz almanızı önermem alıp tüm serileri bitirip geri elden çıkarmanız daha karlı olur sizin için.

İkisinin de yeri ayrı. Senin gönlün daha çok hangisinde? Hevesle alıp kenara atan çok adam var.

Hocam onda oyun alması sıkıntı iş ya 1K 2K arası oluyor oyunlar.

Hocam onda oyun alması sıkıntı iş ya 1K 2K arası oluyor oyunlar.

Evet haklısınız. Ben zam gelmeden kutuphanemi dizmiştim. Satma sebeplerimden biri de oyun pahalılığıydı. Game Pass bir nebze ucuz olduğu için Xbox mantıklı olabilir. Benim ilk konsolum Xbox One S konsoluydu Game Pass'le beraber beni hiç pişman etmedi. İyi bir TV niz varsa Series S mantıklı olur. El konsolları her ne kadar pratik olsa da ben ekranlarını beğenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…