Xbox Series S mi X mi alınmalı?

talattalha

Decapat
Yer
ANKARA/BARTIN
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP VICTUS 16 R0052NT
RTX 4050
i5-13500H
16GB RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Direkt konuya gireceğim. PC'min özellikleri iyi olmadığından Xbox Series S almaya karar verdim, şimdi benim kafamda alırım Series S'imi bir tane de Game Pass babalar gibi oynarım zaten benim için 4K falan önemli değil ben oyunuma bakarım diye düşünüyordum ama Series S ile ilgili bir söylenti duydum One S gibi yeni nesil oyunları düzgün oynatamayacağı ve kasacağını duydum sizce Series S mi yoksa X mi almalıyım?

Series S şu anki yeni nesil oyunları gayet güzel oynatıyor. Bence önümüzdeki 3-5 sene içerisinde çıkacak oyunları da kasmadan oynatabilir.

1080p 2K sunan Series S alabilirsiniz, ayrıca FSR ile oyunlarda 4K desteği yaygınlaşmaya başladı Series S'te örnek olarak Dying Light 2.

Ya.

Series S şu anki yeni nesil oyunları gayet güzel oynatıyor. Bence önümüzdeki 3-5 sene içerisinde çıkacak oyunları da kasmadan oynatabilir.

Yani sence Series X'e o kadar para vermeye gerek ok mu?

Yani sence Series X'e o kadar para vermeye gerek ok mu?
Eğer dediğiniz gibi sizin için 4K vesaire çok çok önemli değilse bence gerek yok. Aralarında ciddi bir fiyat farkı var sonuçta. Hem zaten Series S'te de bazı oyunlarda 4K desteği var.

Paran varsa X al. Daha uzun vadeli olur ama S modeli de seni gayet uzun ve güzel bir şekilde götürür. Bir X kullanıcısı olarak gayet memnun olduğumu söyleyebilirim.

2-3 oyun oynarım 4K önemli değil TV de FHD ise s modeli, 5+ oyun yüklerim 4K isterim TV 4K(120FPS mod desteklemesi lazım), doku kalitesi oyunda benim için çok önemli diyorsan X, paranın önemi yok diyorsan 4K ya özel oyunlar için PS5.

Kıyas götürmez, tabii ki X. Series S 1080p 60 FPS cihazıdır ama onu da nesil sonuna kadar yapıp yapamayacağı kesin değil. 2K-4K 60 FPS için Series X daha mantıklı olur. Series S'in native 2K-4K oynatabildiği oyunlar nadirdir. Upscale ile ya da dynamic res. ile 2K-4K oynatır ama sırf onun için de 2K-4K cihazı denmez. Bütçe yetiyorsa kesinlikle Series X.

Yalnız fiyat olarak düşünürseniz (monitörü dahil etmeden) muadili PC'ler daha mantıklı olur bence. 6700XT ya da 3060Ti hazır sistem alabilirsiniz 15-16 civarına.

Bir şey sormak istiyorum benim 4K veya 2K verecek monitör veya TV'im yok o yüzden o yüzden hangi konsolu tercih etmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…