Xbox Series S nasıldır?

1) Series S zaten 4K için değil de 1080p 60FPS için tavsiye ediliyor.

2) Performans ve Kalite diye 2 ayar var diye biliyorum.

3) İçinde Ray Tracing olduğuna göre RTX kartlarına denktir. 2070 olabilir.
3. soruya bence 2070 denemez. GPU gücü 1650S ayarında bir konsol. Tabi dediğiniz gibi ek olarak RTX desteği barındırıyor.

Series X yeni nesil ağır oyunlar ile beraber 1080P 60FPS konsolu olacak Series S ise 1080P 30FPS olacak diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl yani? 1650 Super li bir pc toplasak örnek veriyorum Ac Valhalla da alacağımız kalite/Performans aynı mi olacak bu konsolda?
Az önce izledim adam çoğu şeyden bahsetmiş çok güzel video çıkarmış

Nasıl yani? 1650 Super li bir pc toplasak örnek veriyorum Ac Valhalla da alacağımız kalite/Performans aynı mi olacak bu konsolda?

Az önce izledim adam çoğu şeyden bahsetmiş çok güzel video çıkarmış
Sonuçta oyun konsola özel optimize ediliyor o yüzden belki Series S biraz daha iyi performans gösterebilir ama evet alacağın kalite ve performans benzer olacaktır.

Mesela dediğiniz oyun Series S üzerinde 1080P ile 2K arası dinamik çözünürlükte 30FPS verebiliyor.

tflop her şey demek değil. pc ile konsol çok farkeder. konsoldaki 4 tflop ekran kartındaki 7-8 tflopa denk gelebilir. ps4 ün tflopu kaç mesela. öyle olsa ps4 ile şu anda oyun filan oynanamazdı. bence xbox series s rx 5600 xt ayarında olacaktır. youtbe dan gameplay lere bakıyorum. 4k 60 fps de bile oynuyorlar. yeni gpu var. hesaplamalar çok farklı. teknik verilere bakıp karşılaştırmak yanlış. bu cihazlar oyunlar için özel yapılıyor ve oyunlarda bu cihazlara özel yapılıyor. pc de böyle bir şey yok
bence bu tip karşılaştırma yanlış. pc ile konsol çok farklı cihazlar. konsolda 4 tflop ekran kartında 7-8 tflopa denk gelebilir. hesaplamalar farklı bir defa. mimari çok farklı. gtx 1650s ayarında bir konsol bu devirde kimse çıkartmaz. tek başına tflop hiç bir şey ifade etmez. youtube dan gameplay lere bakarsan 4k60 fps de çok rahat oyunları oynadıklarını görebilirsin. tabiki bunlar 2k upscale ama gtx 1650s ayarında olsaydı bu kadarını kesinlikle yapamazdı. be demektir ki gtx 1650s den çok daha güçlü bir gpu var. ben en az rx 5600 xt ayarında olduğunu düşünüyorum belkide rx 5700xt ayarındadır. tflopa bakacağımıza kullanılan vrama bakmak daha mantıklı. series s e 10 gb wram konulmuşsa en az rx 5700xt ayarında bile olabilir.

Son düzenleme:
Amazon.de ile getirdim vergide düştü yılbaşı ile buradan alma çok pahalı 3.900TL gibi fiyata almıştım, sen 3.500 TL ile rahatlıkla alırsın konsol güçsüz degil ve FPS sorunu yok canavar gibi akıyor çok memmunum.

Beni caydırdınız gibi bir şey oldu TV'im 4K Series S alacağım ve oyunları hep ben laptopta düşük çözünürlükte oyunuyordum kötü bir görüntümü olur şimdi?

Beni caydırdınız gibi bir şey oldu TV'im 4K Series S alacağım ve oyunları hep ben laptopta düşük çözünürlükte oyunuyordum kötü bir görüntümü olur şimdi?

Taş çatlasın 720p de oynarsınız Series S'le. Çoğu oyunu 1080p açan bir makine. Kötü bir görüntü de oluşmaz.

Taş çatlasın 720p de oynarsınız Series S'le. Çoğu oyunu 1080p açan bir makine. Kötü bir görüntü de oluşmaz.

Ya kardeşim siz saçmalamaya başladınız ürün daha çıkalı 2 3 ay olmuş ve yeni bir makine 720p diyorsunuz ürün 2K desteği var ne 720P'li ya en kötü 1080p çalıştırır bu makine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…