Xbox Series S ne kadara satılır?

techno137

Hectopat
İyi akşamlar nakit ihtiyaçtan dolayı Series S ve yanında ayrıyeten 1 kol daha satışa koymayı dusunyorum sarı siteye. Xbox'ın Garantisi yeni bitti. Kutusu var, faturası yok. Yurt dışından aldım. Sizce ne kadar yazmalıyım? Değeri ne eder?

Iki kollu, kutulu, bir yillik series s icin 9.500 yazip, ustune pazarlik dusunmek mi?

Tek kollu, kutusuz, eski cihazlar 10.000-10.500 un altinda ilana cikmiyor. Series s ve x lerin sifir satisi yok. Buyuk sehirlerde kolay satarsiniz, kucuk sehirlerde agir gider

Iki kollu, kutulu, bir yillik Series S icin 9.500 yazip, ustune pazarlik dusunmek mi?

Tek kollu, kutusuz, eski cihazlar 10.000-10.500'un altinda ilana cikmiyor. Series S ve Xlerin sifir satisi yok. Buyuk sehirlerde kolay satarsiniz, kucuk sehirlerde agir gider.

Bende şaşırdım o fiyata. Şimdi 12500'den koydum 11500TL teklif ediyorlar. Acaba Param Güvende ile satsam sorun yaşar mıyım iade gibi onu merak ettim.

İyi akşamlar nakit ihtiyaçtan dolayı Series S ve yanında ayrıyeten 1 kol daha satışa koymayı dusunyorum sarı siteye. Xbox'ın Garantisi yeni bitti. Kutusu var, faturası yok. Yurt dışından aldım. Sizce ne kadar yazmalıyım? Değeri ne eder?

Hocam benimki de bir yıllık çift kollu tertemiz 13-14 bandının bir tık altına satılığa koydum bence sizde 2K falan altına 11 12K ya koyun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı