OfficialOnurBey Zeptopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 Selam, Xbox Series S kullanıyorum, Need for Speed [2015] oyununu mağazadan indirip kurdum kurduktan sonra EA hesabımda ki e-posta'yı yazdıktan sonra ileri deyince şifre girme yeri gelmedi. Bunun sorunu nedir acaba? Şimdiden çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
Selam, Xbox Series S kullanıyorum, Need for Speed [2015] oyununu mağazadan indirip kurdum kurduktan sonra EA hesabımda ki e-posta'yı yazdıktan sonra ileri deyince şifre girme yeri gelmedi. Bunun sorunu nedir acaba? Şimdiden çok teşekkürler.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #2 Oyun belli saatlerde serverı bakıma mı alıyor yoksa kapatıyolar mı bilmiyorum arada bende de olurdu 1-2 saat giremezdim Online zorunluluğu yüzünden.
Oyun belli saatlerde serverı bakıma mı alıyor yoksa kapatıyolar mı bilmiyorum arada bende de olurdu 1-2 saat giremezdim Online zorunluluğu yüzünden.