Hocam Vatan medimarket amazon incehesaptaki ürünler Microsoft Garantili bu yüzden fiyatları daha fazla, Bu 4 ü arasında neden amazon veya incehesap daha uygun derseniz Mediamarkt ve vatanbilgisayar zaten her konuda genelde böyle bir tık üstüne satıyor. Diğerlerine bakmadım ama zaten yanında belirtilir ithalatçı veya microsoft garantili diye.
Koşul mu derken şöyle açıklayayım, resmi garantiniz olmuyor yani diyelim ürünü aldınız 1-2 ay veya 1 sene sonra gamepadde sorun çıktı diyelim muhatabınız direk ürünü aldığınız dükkan ya da firma. Kullanıcı hatası diyip bir tamir ücreti alarak tamirde edebilir veya sizden kaynaklanan bir hata değil diyip yenisiyle değişim yapar ya da yine ücretsiz olarak tamir eder. Bu tamamen o firmaya bağlı.
Ben açıkcası 4 farklı PS konsoluna ve 3 farklı xbox konsoluna sahiptim hiç birinide resmi garantili almadım, yaşadığım şehirde güvendiğim bilinen bir elektronikçi var hep burdan satın aldım konsollarımı.
O yüzden tavsiyem yaşadığınız yerde böyle yerleri googleden araştırıp gidip kendiniz alın derim eğer ithalatçı garantili alacaksanız. Yaşadığım yerde öyle bir yer yok derseniz de dediğim gibi ithalatçı garantili alacaksanız bilindik isimlerden alın.