Xbox Series S nereden alınmalı?

Efewq

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben önümzdeki 2-3 gün işinde Series S almayı düşünüyorum elimde PS4 Slim var onu satıp geçeceğim. Mağazadan alacaktım fakat MediaMarkt ve Teknosa'ya maalesef zam gelmiş bende internetten almayı düşünüyorum. Microsoft Xbox Series S 512Gb (One S K) Fortnite + Rocket League - Beyaz : Amazon.com.tr Amazon'da şöyle bir link buldum fakat sadece 1 yorum var ve içim pek rahat değil yardımcı olabiliseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı piyasaya göre yüksek. Fakat Amazon sanıyorsa güvenlidir merak etmeyin. Amazon'dan daha güvenli yer yok.
Müsaitseniz bir sorum olucak, sizce Microsoft TR garantisi önemli bir şeymi çünkü aralarında yaklaşık 1500-2000 TL arası fark oluyor.

Müsaitseniz bir sorum olacak, sizce Microsoft TR garantisi önemli bir şey mi çünkü aralarında yaklaşık 1500-2000 TL arası fark oluyor.

Ben ithalatçı garantili Xbox aldım. Ancak TR garantisi önemlidir. İthalatçı garantisinde cihazınla ilgili teknik desteğe ihtiyaç duyduğunda satın aldığın / ithalatçı yerle muhatapsın. TR garantisi olunca direkt yetkili servise gönderirsin.

İthalatçı olsa bile global garantisi oluyor, seri numaranızı mailinize kaydedin görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…